alkemist.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

ALKEMIST prevajanje, prevajanje v 80 jezikov
Uredi

Opis strani

Prevajanje v 80 jezikov, sodni tolmači prevajanje, simultano in konsekutivno prevajanje. Pisno prevajanje vseh vrst besedil. Prevajalska agencija Alkemist.
Uredi

Lastnik domene

Prevajalska agencija ALKEMIST
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Prevajalska agencija ALKEMIST]

Ključne besede

PageRank

2.91 od 10

Naslovi v uporabi

Prevajanje Prevajalska agencija Alkemist | Kontakt Alkemist | O podjetju | Prevajalska agencija Alkemist | Application Form Alkemist | Fundacija Alkemist Alkemist | alkemist Alkemist | Cene prevajalskih storitev prevajalskega | Blog 5/8 Alkemist | Blog 7/8 Alkemist |

Iz vsebine

Prevajanje angleščine in številnih drugih jezikov, prevajanje v 110 jezikov! Naj vam prevajalska agencija Alkemist s kakovostnimi prevodi pomaga do uspeha. "Alkemisti vedno z veseljem prisluhnemo vašim vprašanjem in vam pomagamo pri jezikovnih izzivih. Lahko nas pokličete ali nas osebno obiščete na Celovški cesti 32 v Ljubljani. Alkemist je prevajalsko podjetje, ki pod svojo streho združuje jezikoslovce in jezikovne navdušence. Naš sedež je na Celovški cesti 32, v Ljubljani. Alkemist, prevajalska agencija v Ljubljani. Agencija za prevajanje Alkemist nudi celostne jezikovne storitve, z lastno opremo za tolmačenje pa kot edina prevajalska agencija v Sloveniji omogočamo izpeljavo vrhunskega konferenčnega tolmačenja na ključ. Skupina Relight in prvenec Evermore. Najprej je bila glasba, z njo je prišla beseda ter z besedo glas. V primežu življenjskih preizkušenj so se akord za akordom izrisovali občutki in čutenja, se zlivali v alegorične prispodobe z vsemi vzponi in padci ter se v težnji po izročilu glasbene dovršenosti zedinili v ime ReLight. Z velikim veseljem vas obveščamo, da je prevajalsko podjetje Alkemist postalo imetnik certifikata AA bonitetne izvrstnosti, dodeljenega s strani bonitetne hiše Bisnode. Alkemist ponuja konkurenčne cene prevajalskih storitev v 110 svetovnih jezikov. Ponujamo širok nabor storitev, ki so posebej prilagojene potrebam naših naročnikov, pa naj gre za ugodne prevode ali kreativno prevajanje marketinških besedil. Prevajanje prav gotovo dojemamo kot obrt, ki omogoča medsebojno povezovanje ljudi po vsem svetu, a če na vlogo jezika kot osrednjega gradnika kulturne identitete pogledamo nekoliko širše, lahko o prevajanju kaj hitro govorimo tudi kot umetnosti, o prevajalcih pa kot o mediatorjih, umetnikih jezika. Potem, ko smo si uspeli odgovoriti na vprašanja o tem, ali v rokah držimo končno različico besedila, ki je pripravljeno na prevajanje, kolikšen del besedila želimo prevesti, ali je besedilo kulturno prilagojeno ter kako pomembno vlogo pri prevodu igra cena, nastopi čas za pripravo prevoda.

IP naslov strežnika

91.185.208.2

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns3.praprotnik.si
mail.alkemist.si

Povezave