avtohisa-berus.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Avtohiša Berus
Uredi

Opis strani

AVTOHIŠA BERUS d.o.o., Novo Mesto – pooblaščeni trgovec in serviser za vozila Audi, Volkswagen in VW Gospodarska vozila ter pooblaščeni serviser za vozila Škoda.
Uredi

Lastnik domene

Avtohisa Berus
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Avtohisa Berus]

Ključne besede

PageRank

1.88 od 10

Naslovi v uporabi

Avtohiša Berus | Kontakt — | Osebje — | Servis & dopolnilna oprema — | Nova vozila — | Novice — | Zaposlitve — | SAMOZAVESTEN IN UDOBEN — | TERENEC KI PREPRIČA — | NOVA DOBA ELEKTRIČNE MOBILNOSTI — |

Iz vsebine

AVTOHIŠA BERUS d.o.o., Novo Mesto – pooblaščeni trgovec in serviser za vozila Audi, Volkswagen in VW Gospodarska vozila ter pooblaščeni serviser za vozila Škoda. Ključne telefonske številke, odpiralni časi, lokacija in navodila za pot. Naše strokovno osebje vam je na voljo za vprašanja! Naše strokovno osebje vam je na voljo za vprašanja. Poiščite najprimernejši kontakt! Oglejte si naše servisne storitve za vozila znamke Volkswagen, Volkswagen gospodarska vozila, Audi in Škoda ter rezervirajte servisni termin v naši poslovalnici. Poiščite želeno vozilo. Iščete novo vozilo in še ne veste, kateri model bi bilo najboljši za vas? Naša orodja vam pomagajo pri iskanju. Audi Q7 s svojim markantnim videzom posreduje jasno sporočilo glede svoje samozavesti.Na sprednjem delu vozila izstopa kromiran enodelni okvir mreže hladilnika osmerokotne oblike z navpičnimi lamelami.Za dodatno navdušenje poskrbijo posebnosti, kot so na primer kromirane okrasne letve ali pa nov dizajn luči. Razumem, da Avtohiša Berus po Izjava o varovanju osebnih podatkov lahko avtomatizirano obdeluje moje osebne in anonimne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za odgovor na vašo prijavo in ne bodo posredovani tretjim osebam. Prilagodljiva asistenca za vožnjo skupaj s prilagodljivo asistenco za hitrost in asistenco za vodenje po voznem pasu vam je v pomoč pri vožnji na daljše razdalje.Če asistenca za zaustavitev vozila v sili zazna, da voznik ni aktiven, posreduje opozorilo in po potrebi vozilo nadzorovano zavira vse do mirovanja.Kamere za nadzor okolice. Ničesar ne prepuščajte naključju. Ne glede na to, ali gre za udobje, slog ali dinamiko: Audi Q5 prepriča v trenutku. Njegov videz je izrazit, pogon močan, tehnologije inovativne. Z modelom ID. 3 1ST se začenja nova doba električne mobilnosti. Začutite naelektreno zmogljivost. Spoznajte inovativen dizajn in funkcionalne dosege.

IP naslov strežnika

217.196.153.200

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

buzz.softnet.si
woody.softnet.si

Povezave