biomasa.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Ogrevanje na lesno biomaso - BIOMASA - Toplina življenja
Uredi

Opis strani

Montaža sistemov ogrevanja na lesno biomaso. Prodaja in montaža kotlov na lesno biomaso. Preverite ponudbo kotlov in naše prednosti!
Uredi

Lastnik domene

BIOMASA Rok Suhodolnik s.p.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika BIOMASA Rok Suhodolnik s.p.]

Ključne besede

PageRank

1.90 od 10

Naslovi v uporabi

Ogrevanje na lesno biomaso BIOMASA Toplina življenja | BIOMASA Toplina življenja | O podjetju BIOMASA Toplina življenja | Toplina življenja | Daljinski sistemi ogrevanja | Subvencije ogrevanje na lesno biomaso BIOMASA Toplina | Pravila nagradne igre »Dan Biomase« |

Iz vsebine

info@biomasa.si. Povpraševanje. Meni. Kotli na biomaso; Montaža in servis; Reference; Kogeneracija; Biomasni center Nazarje; Proizvodnja sekancev; Kmetijski program; Informacije; FRÖLING - TOPLOTA IZ LESA. 7 - 1.500 kW KOTLI NA POLENA, SEKANCE IN PELETE: > Stanovanjske hiše > Večstanovanjski objekti > Šole in drugi javni objekti > Turistični kompleksi > Industrijski sistemi večjih. Ogrevanje na lesno biomaso z vrhunskimi kotli na lesno biomaso Fröling. Montaža sistemov ogrevanja na lesno biomaso. Oglejte si našo ponudbo! info@biomasa.si. Povpraševanje. Meni. Kotli na biomaso; Montaža in servis; Reference; Kogeneracija; Biomasni center Nazarje; Proizvodnja sekancev; Kmetijski program; Informacije; Prijava na servis. Vi ste tukaj: Prijava na servis. Šifra: Priimek: Ste pozabili šifro? Šifro za dostop do servisnih strani vam bomo poslali na vpisan e-poštni naslov. E-pošta: Nazaj na prijavo. Kotli na. info@biomasa.si. Povpraševanje. Meni. Kotli na biomaso; Montaža in servis; Reference; Kogeneracija; Biomasni center Nazarje. Prodaja sekancev in pelet; Oprema za proizvodnjo lesnih sekancev; Tehnično sušenje in proizvodnja pelet; Soproizvodnja toplote in elektrike; O lesni biomasi; Kako do BBC Nazarje. Proizvodnja sekancev ; Kmetijski program; Informacije; Prodaja sekancev in pelet; Oprema. V podjetju Biomasa d.o.o. se že od leta 1998 ukvarjamo z lesom in energetiko. Pred 15 leti smo pridobili generalno zastopstvo avstrijskega proizvajalca Fröling, ki že več kot 50 let z aktivnim razvojem orje ledino na področju najsodobnejšega ogrevanja na lesno biomaso. V podjetju BIOMASA na podlagi lastnih izkušenj in razvoja projektiramo, izdelamo in montiramo različne sisteme za tehnično sušenje sekancev, polžni in tračni tranport in manipulacijo, sejalnice, elevatorje, hidravlične pokrove in drugo opremo. Daljinski sistemi ogrevanja na lesno biomaso (DOLB) omogočajo e kološko in stroškovno ugodno ogrevanje z visoko ravnjo udobja tudi tam, kjer individualni sistemi na lesno biomaso niso mogoči ali zaželjeni.. H kratno ogrevanje več objektov z vgrajenimi toplotnimi postajami in toplovodnim omrežjem s povezavo do skupne kotlovnice poteka preko enega kurišča in s primernimi kotli na lesno. Pridobite subvencijo za ogrevannje na biomaso. Najnovejši razpisi!. Novi razpisi za subvencije: Za vse naše kupce spremljamo aktualne razpise, ki so na voljo za investicije v ogrevanje na obnovljive vire energije. podjetja ( www.biomasa.si ). Sodelovanje v nagradni igri: V nagradni igri je možno sodelovati z oddajo pravilno izpolnjenega kupona v nagradno skrinjico. Kuponi bodo na voljo na vseh sejmih in drugih prireditvah, kjer se bo v času trajanja nagradne igre predstavljalo podjetje Biomasa d.o.o. (MOS, Energetika, pomladanski sejem Komenda, MEGRA, AGRA, Obrtni sejem v Celju) ter na zaklju čni.

IP naslov strežnika

91.185.195.234

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns2.freedns.si
ns1.freedns.si

Povezave