center-vic.si

spletna stran
     Obišči spletno stran

Naslov strani

Dobrodošli v Centru Interspar Vič – Center Interspar Vič
Uredi

Opis strani

V trgovinah Centra Vič najdete odlične in žepu prijazne modne predloge, obutev, športno opremo, vse za dom, zdravje in prosti čas.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

2.80 od 10

Naslovi v uporabi

Dobrodošli v Centru Interspar Vič – Center Interspar Vič | Informacije in storitve – Center Interspar Vič | Ponudba – Center Interspar Vič | Center Vič ostaja odprt – Center Interspar Vič | Nov časopis Centra Vič – Center Interspar Vič | Naročilo – Center Interspar Vič | Prodaja rožic in butar v Centru Vič – Center Interspar Vič | Nagradni igri iz časopisa Centra Vič | Časopis Centra Vič | Loterija Slovenije – Center Interspar Vič |

Iz vsebine

V trgovinah Centra Vič najdete odlične in žepu prijazne modne predloge, obutev, športno opremo, vse za dom, zdravje in prosti čas. [email protected]: telefon (uprava Centra Vič): +386 (0)1 4700 590: informacije (trgovina Interspar): +386 (0)1 423 71 10: Z OBVOZNICE. Iz avtocestne obvoznice zavijete na izvozu Ljubljana zahod in nadaljujete desno po Tržaški cesti. V prvem križišču zavijete desno. Po 100 metrih ste pri Centru Vič. IZ LJUBLJANE. Če prihajate iz centra Ljubljane po Tržaški cesti, zavijete v. Center Interspar Vič ponuja odlične nakupe pisane na kožo tako posamezniku, kot celi družini. V centru je 32 trgovin in lokalov ter vse potrebne storitve. Soglašam, da Euromarkt d.o.o. uporabi moje ime in priimek ter elektronski naslov za pošiljanje personaliziranih novic Centra Interspar Vič po elektronski pošti in me tako obvešča o zanimivostih in novostih v nakupovalnem središču, dogodkih in ponudbi. Darilne bone Desetak je mogoče enostavno naročiti preko spodnjega obrazca ali pa po telefonu na tel. številko: 01 4700 590. Lahko pa natisnete in izpolnite tudi obrazec za tisk in ga preko elektronske pošte pošljeten na naslov [email protected]. V Centru Vič lahko v teh pomladnih dneh obiščete tudi Vrtnarijo Kocjančič, kjer boste našli lepe spomladanske cvetoče lončnice in Suho robo Formula, kjer ponujajo krasne butarice, pa tudi zelo luštne velikonočne zajčke.. Obiščete jih lahko od 24. do 27. 03. 2021. V pomladni številki časopisa Centra Vič boste našli kar dve nagradni igri. Prva je nastala v sodelovanju s trgovino Interspar in vam lahko prinese košarico izdelkov Spar Premium. Druga nagradna igra bo še posebej všeč ljubiteljem križank in vam z malo sreče lahko prinese košarico izdelkov iz trgovine Biotopic.. Časopis Centra Vič lahko najdete pri vhodih v center. Časopis Centra Vič - center-vic.si Loterija Slovenije je vodilna prirediteljica klasičnih iger na srečo v Republiki Sloveniji z bogato zgodovino.

IP naslov strežnika

212.44.104.32

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

dns2.a1.net
dns1.a1.net

Povezave