cnvos.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

cnvos - cnvos.si
Uredi

Opis strani

CNVOS je krovna mreža slovenskih nevladnih organizacij. Združuje več kot 1500 mrež, zvez in posameznih NVO. S svojim znanjem, s strokovnjaki s področij zagovorništva, prava, vodenja projektov in komuniciranja slovenskemu nevladnemu sektorju zagotavlja strokovno podporo in razvija potenciale sektorja.
Uredi

Lastnik domene

Zavod Center za informiranje, sodelovanje in razvoj NVO
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Zavod Center za informiranje, sodelovanje in razvoj NVO]

Ključne besede

PageRank

4.11 od 10

Naslovi v uporabi

cnvos | what we do | Novice CNVOS | ngo sector: facts and numbers | eu mreže | Epidemija je podaljšana do 16. maja | pravo in davki | 1 % dohodnine | Čakanje na delo v času koronavirusa |

Iz vsebine

CNVOS je krovna mreža slovenskih nevladnih organizacij. Združuje več kot 1100 mrež, zvez in posameznih NVO. S svojim znanjem, s strokovnjaki s področij zagovorništva, prava, vodenja projektov in komuniciranja slovenskemu nevladnemu sektorju zagotavlja strokovno podporo in razvija potenciale sektorja. Opisi evropskih NVO mrež z različnih vsebinskih področij, od zaščite človekovih pravic in spodbujanja demokracije, varstva okolja in ohranjanja narave do kulture, socialnega in zdravstvenega varstva, filantropije, mladih, znanosti in izobraževanja, razvojnega sodelovanja ter evropskih zadev. Vlada RS je izdala nov Odlok o razglasitvi epidemije nalezljive bolezni covid-19 na območju Republike Slovenije, s katerim je epidemijo v državi podaljšala, in sicer še za 30 dni. Odlok bo začel veljati v soboto, 17. aprila, in bo veljal do 16. maja 2021. Za osebno svetovanje pišite na pravo@cnvos.si ali pokličite na 01 542 14 22, kontaktna oseba je Monika Kostanjevec. Po telefonu: 01 542 14 22. Uradne ure: vsak torek med 10. in 14. uro. * Zaradi polne zasedenosti naših svetovalcev pravno pomoč NVO trenutno nudimo samo po telefonu na (01) 542 14 22, in sicer ob torkih med 10. in 14. uro. Brezplačne pravne nasvete nudimo članom CNVOS in. Vsak, ki v Sloveniji plačuje dohodnino, lahko do 1 % svoje dohodnine nameni nevladnim organizacijam. Vsak davčni zavezanec lahko izbere največ deset organizacij in s tem odstotek svoje dohodnine nameni za njihovo delovanje. Takšna donacija ga nič ne stane, saj gre ta odstotek sicer v proračun. Zadnji sprejeti anti-korona zakon predvideva državno povračilo nadomestil plač vsem delavcem, ki jim NVO ne morete zagotavljati dela in so zaradi tega na čakanju. ZIUZEOP omogoča, da vam država povrne nadomestila plač za delavce na čakanju, istočasno pa ste za te delavce tudi oproščeni plačila obveznih prispevkov.

IP naslov strežnika

51.15.206.108

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki


Povezave