display.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Izposoja (najem) lcd zaslonov - Display d.o.o.
Uredi

Opis strani

Naše storitve vključujejo izposojo (najem) vrhunskih lcd zaslonov, video projektorjev in plasem po zanesljivo konkurenčnih cenah za vaše prireditve. Več najdete n naši spletni strani.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

1.66 od 10

Naslovi v uporabi

Izposoja (najem) lcd zaslonov Display d.o.o. | Display d.o.o. Kontakt | Izposoja (najem) video projektorjev Display d.o.o. | Display d.o.o. Sestavljiv LED zaslon | Display d.o.o. O podjetju | Display d.o.o. Reference | Display d.o.o. Audio storitve | Display d.o.o. Video storitve | Display d.o.o. Plasma, LCD zasloni | Display d.o.o. Najem opreme |

Iz vsebine

Naše storitve vključujejo izposojo (najem) vrhunskih lcd zaslonov, video projektorjev in plasem po zanesljivo konkurenčnih cenah za vaše prireditve. Več najdete n naši spletni strani. Omogočamo najem LCD, LED in plasma zaslonov ter ostale video in avdio opreme za vaše prireditve. Najem Video projektorjev. Naši bogati ponudbi video projektorjev smo nedavno dodali še projektor full HD 7000 lumen. Celotno ponudbo video projekcij pa smo zaokrožili s paleto pripadajočih objektivov, tako da se lahko prilagodimo vsem željam in potrebam projekta. Najem sestavljivega LED zaslona Zaslon se postavi v poljubni velikosti. Primeren je za postavitve na dogodkih oz. prireditvah, ki se odvijajo v dvorani oziroma v zaprtih prostorih vključno s prireditvenimi šotori. Leto 1989. Čeprav vsi pomnimo podobe podiranja berlinskega zidu so se za nekatere odločilni dogodki odvijali drugje. Revolucionarne spremembe so se v teh burnih časih med drugim odvijale tudi na področju tehnologije. Za več informacij nam pišite na info@display.si, nas pokličite na 041 622 444 ali izpolnite kontaktni obrazec. Želite rešitev po vaši meri? Vprašajte nas za več informacij! Naši bogati ponudbi video projektorjev smo nedavno dodali še projektor z visoko svetilnostjo in sicer 20.000 Ansi Lumen. Celotno ponudbo video projekcij pa smo zaokrožili s paleto pripadajočih objektivov, tako da se lahko prilagodimo vsem željam in potrebam projekta. Je izjemno eleganten in atraktiven medij za video in/ali računalniško sliko. Debelina ekrana samo 4 cm omogoča, da ga obesimo na steno ali postavimo v kovinski nastavek na mizo oz. pult. Poleg navedenih zaslonov naša ponudba vključuje tudi različna stojala za postavitev plasma zaslonov kjerkoli v prostoru. Najalažje je, da stopite z nami v kontakt, nam poveste kaj potrebujete in kakšne so vaše želje, mi pa vam bomo na podlagi izkušenj posikali najboljšo rešitev.

IP naslov strežnika

91.185.202.51

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns4.spletnahisa.com
ns3.spletnahisa.com

Povezave