dluks.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Sedežne garniture DLuks
Uredi

Opis strani

DLuks je podjetje z večletno tradicijo v izdelavi oblazinjenega pohištva in sedežnih garnitur vseh tipov. Naši izdelki so unikatni, saj so narejeni izključno po meri in vašem naročilu s širokim izborom najrazličnejših materialov, barv in modelov. Izmere sedežne garniture naredimo na vašem domu, vam svetujemo pri izboru materialov in izboru izvedbenega tipa (modela sedežne) ter naredimo vse prilagoditve, ki jih vaš prostor zateva.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

0.33 od 10

Naslovi v uporabi

Sedežne garniture po naročilu DLuks | Kontakt Sedežne garniture DLuks | Sedežne garniture Sedežne garniture DLuks | Vzmetnice Sedežne garniture DLuks | PALAS Sedežne garniture DLuks | Postelje Sedežne garniture DLuks | ORTOPEDIK Sedežne garniture DLuks | METROPOL Sedežne garniture DLuks | KLASIK Sedežne garniture DLuks | AJA / AJA Lux Sedežne garniture DLuks |

Iz vsebine

DLuks sedežne garniture, postelje, vzmetnice in ostale izdelke lahko popolnoma prilagodite svojemu okusu in obstoječemu stanovanjskemu pohištvu. Na zalogi imamo materiale različnih kakovostnih razredov (od srednjih do najvišjih) in izbor široke barvne palete. Pri izdelavi na vašo željo lahko kombiniramo dva ali več barvnih odtenkov s. DLuks je podjetje z večletno tradicijo v izdelavi oblazinjenega pohištva. Naše sedežne garniture, dvosedi, trosedi, počivalniki, zofe in divani so narejeni po meri v skladu z vašim naročilom, željami in zamislimi z možnostjo kombinacije širokega izbora najrazličnejših barv in materialov. Od zamisli do izdelave! Vsaka sedežna garnitura DLuks je izdelana po naročilu, narejena skladno z vašimi željami in zahtevami. Skupaj z vami jo izrišemo, izberemo materiale, dogovorimo vse detajle in začnemo z izdelavo. Vzmetnice Ortopedik, Klasik, Palas in Metropol so zračne vzmetnice, ki nudijo dobro oporo hrbtenici med počitkom. Vsi štirje modeli vzmetnic imajo dolgo življensko dobo in niso zahtevni za vzdrževanje. Izdelani so iz kvalitetnih materialov, ki se dobro prilagajajo telesu. Posteljne vzmetnice PALAS so zračne vzmetnice izdelane iz kvalitetne spominske pene. Odlikuje jih dolga življenska doba in enostavnost vzdrževanja in predvsem zmerna cena v svojem rangu vzmetnic. Podjetje DLuks se poleg programa oblazinjenega pohištva in izdelave vzmetnic ponaša tudi z izdelavo postelj. Cenovno izjemno ugodne in kvalitetne postelje vam izdelamo po meri, vključno z vzmetnico, katere izdelavo prav tako prilagodimo dimenzijam postelje. Posteljne vzmetnice Ortopedik so klasične zračne vzmetnice , ki nudijo dobro oporo hrbtenici med počitkom. Odlikuje jih dolga življenska doba in enostavnost vzdrževanja. Izdelane so iz kvalitetnih materialov, ki se dobro prilagajajo telesu. Posteljne vzmetnice METROPOL so zračne vzmetnice, ki v svoji notranjosti skrivajo visoko kvalitetne in sodobne materiale umetne mase (HR peno) kot tudi spominsko peno za še popolnejše prilagajanje telesu. Posteljne vzmetnice Klasik so klasične zračne vzmetnice namenjene predvsem začasnim dodatnim ležiščem. Odlikuje jih dolga življenska doba in enostavnost vzdrževanja in predvsem nizka cena. Izdelane so iz kvalitetnih materialov, ki se dobro prilagajajo telesu. Postelja Aja je klasična francoska postelja. Izbor materialov je enak kot pri sedežnih garniturah, vzmetenje, trdota in dimenzije pa so odvisne od vaših želja. posteljo Aja vam izdelamo v vseh možnih barvnih kombinacijah. Različica je klasična postelja namenjena eni osebi.

IP naslov strežnika

192.254.184.97

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns6298.hostgator.com
ns6297.hostgator.com

Povezave