dluks.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Sedežne garniture DLuks
Uredi

Opis strani

DLuks je podjetje z večletno tradicijo v izdelavi oblazinjenega pohištva in sedežnih garnitur vseh tipov. Naši izdelki so unikatni, saj so narejeni izključno po meri in vašem naročilu s širokim izborom najrazličnejših materialov, barv in modelov. Izmere sedežne garniture naredimo na vašem domu, vam svetujemo pri izboru materialov in izboru izvedbenega tipa (modela sedežne) ter naredimo vse prilagoditve, ki jih vaš prostor zateva.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

1.18 od 10

Naslovi v uporabi

Sedežne garniture po naročilu DLuks | Vzmetnice Sedežne garniture DLuks | Sedežne garniture Sedežne garniture DLuks | Kontakt Sedežne garniture DLuks | PALAS Sedežne garniture DLuks | Postelje Sedežne garniture DLuks | METROPOL Sedežne garniture DLuks | IRENA Sedežne garniture DLuks | KLEMEN Sedežne garniture DLuks | ANTEJA Sedežne garniture DLuks |

Iz vsebine

DLuks sedežne garniture, postelje, vzmetnice in ostale izdelke lahko popolnoma prilagodite svojemu okusu in obstoječemu stanovanjskemu pohištvu. Na zalogi imamo materiale različnih kakovostnih razredov (od srednjih do najvišjih) in izbor široke barvne palete. Pri izdelavi na vašo željo lahko kombiniramo dva ali več barvnih odtenkov s čimer boste svoji sedežni garnituri vtisnili. Vzmetnice Ortopedik, Klasik, Palas in Metropol so zračne vzmetnice, ki nudijo dobro oporo hrbtenici med počitkom. Vsi štirje modeli vzmetnic imajo dolgo življensko dobo in niso zahtevni za vzdrževanje. Izdelani so iz kvalitetnih materialov, ki se dobro prilagajajo telesu. Od zamisli do izdelave! Vsaka sedežna garnitura DLuks je izdelana po naročilu, narejena skladno z vašimi željami in zahtevami. Skupaj z vami jo izrišemo, izberemo materiale, dogovorimo vse detajle in začnemo z izdelavo. DLuks je podjetje z večletno tradicijo v izdelavi oblazinjenega pohištva. Naše sedežne garniture, dvosedi, trosedi, počivalniki, zofe in divani so narejeni po meri v skladu z vašim naročilom, željami in zamislimi z možnostjo kombinacije širokega izbora najrazličnejših barv in materialov. Posteljne vzmetnice PALAS so zračne vzmetnice izdelane iz kvalitetne spominske pene. Odlikuje jih dolga življenska doba in enostavnost vzdrževanja in predvsem zmerna cena v svojem rangu vzmetnic. Podjetje DLuks se poleg programa oblazinjenega pohištva in izdelave vzmetnic ponaša tudi z izdelavo postelj. Cenovno izjemno ugodne in kvalitetne postelje vam izdelamo po meri, vključno z vzmetnico, katere izdelavo prav tako prilagodimo dimenzijam postelje. Posteljne vzmetnice METROPOL so zračne vzmetnice, ki v svoji notranjosti skrivajo visoko kvalitetne in sodobne materiale umetne mase (HR peno) kot tudi spominsko peno za še popolnejše prilagajanje telesu. Sedežna garnitura IRENA se spogleduje s klasičnimi in tradicionalnimi oblikami in linijami. Kljub tradicionalnosti je model Irena tista sedežna garnitura, ki zadovolji tako kupca z ljubeznijo do klasike kot tistega, ki svoj prostor oblikuje v moderno bivalno okolje. Sedežno garnituro KLEMEN odlikujejo ravne, moderne linije. Širok izbor materialov in barv vam omogoča, da za svoj dom ustvarite idealno sedežno garnituro. Namenjena je tako majhnim kot velikim prostorom, saj zaradi možnosti prilagajanja ni omejena z dimenzijami. Postelja Anteja je klasična francoska postelja. Izbor materialov, vzmetenje, trdota in dimenzije pa so odvisne od vaših želja. Posteljo Anteja vam izdelamo v vseh možnih barvnih kombinacijah. Leseni deli so kvalitetno obdelani, na njo pa postavite vzmetnico Ortopedik ali Klasik.

IP naslov strežnika

192.254.184.97

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns6298.hostgator.com
ns6297.hostgator.com

Povezave