dnevnik.si

spletna stran
     Obišči spletno stran

Naslov strani

Dnevnik
Uredi

Opis strani

Spletno mesto Dnevnik.si sodi med najbolj obiskane slovenske informativne spletne portale, uporabnikom vsak dan prinaša sveže in ažurne novice iz sveta politike, gospodarstva, športa, kulture, zabave in prostega časa.
Uredi

Lastnik domene

Dnevnik, d.d.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Dnevnik, d.d.]

Ključne besede

PageRank

5.00 od 10

Naslovi v uporabi

Dnevnik | Zadnje novice | Vesna Švab, psihiatrinja: Center duševnega | Počivalšek zamenjuje šefinjo direktorata za turizem | Slovenija | Slovenija ni izkoristila priložnosti za nabavo zaščitne | Nedeljski dnevnik: Drugi tir pod lupo Evrope | Planet TV za pet milijonov evrov v roke Madžarom | “Podarjeni” vavčerji za reševanje slovenskega turizma | Mlad, hiter in ambiciozen |

Iz vsebine

Spletno mesto Dnevnik.si sodi med najbolj obiskane slovenske informativne spletne portale, uporabnikom vsak dan prinaša sveže in ažurne novice iz sveta politike, gospodarstva, športa, kulture, zabave in prostega časa. prvi mesec samo 1 eur. Zadnje novice. Dnevnik.si V času epidemije, pa tudi po njej ni na preizkušnji le naše telo, ampak tudi naša duševnost. Psihiatrinja in predsednica društva Šent Vesna Švab, ki sodeluje pri izvajanju nacionalnega programa duševnega zdravja 2018–2028, pravi, da so pri soočanju s tesnobo izredno pomembni socialni stiki. Teh naj ne bo manj, ampak čim več, pravi. Helena Cvikl se je na mestu šefinje direktorata za turizem obdržala le devet mesecev. Namesto nje naj bi bila imenovana nekdanja uslužbenka gospodarskega ministrstva, ki je bila v torek iz registra poslovnih subjektov izbrisana kot samostojna podjetnica. prvi mesec samo 1 eur. Slovenija. Dnevnik.si Zavod za blagovne rezerve je imel možnost, da zaščitno opremo kupi neposredno od kitajskega državnega podjetja Sinofarm. Vendar do nakupa ni prišlo, ker zakonodaja omogoča le nakup prek slovenskih dobaviteljev, pojasnjujejo na gospodarskem ministrstvu. Kar doma zaradi številnih norosti sedanje politike sploh nismo imeli za mar, so civilne družbe v tujini z grozo zaznale in dogodek primerjale celo z varnostno obsedenostjo lastne osebnosti nekdanjega romunskega tirana Ceausescuja. Da si je slovenski predsednik Janez Janša zaradi domnevnih groženj s smrtjo omislil tako varovanje, predvsem zase in za svojo zvesto ročico na državni proslavi. Telekom Slovenije je danes podpisal pogodbo o prodaji televizije Planet TV madžarski medijski družbi TV2 media. Dogovorjena kupnina za 100-odstotni lastniški delež znaša pet milijonov evrov, so prek spletnih strani Ljubljanske borze sporočili iz Telekoma Slovenije. Posel naj bi bil končan do jeseni. Vlada pripravlja že drugi popravek oziroma dopolnitev interventnega zakona, ki naj bi olajšal posledice zaprtja večine mikro in malih storitvenih ter nekaterih proizvodnih podjetij. Menim, da je država Slovenija padla na izpitu spoštovanja pravne države – in to veliko let ali celo desetletje pred to zdravstveno-gospodarsko-politično krizo. Odločnost in predanost športu kar kipita iz Nicka Kočevarja. Od 18. junija letos naprej nič več najstnika, ki se je v zadnjem mesecu izstrelil na mesto najhitrejšega Slovenca. Dvajsetletni Kočevar stremi le k enemu cilju: želi postati eden najboljših sprinterjev na svetu. Ker je bil leta.

IP naslov strežnika

104.40.250.100

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

x2.si
x1.si

Povezave