dravograd.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Občina Dravograd
Uredi

Opis strani

Občina Dravograd. Poslujte elektronsko z občino: oddajte e-vlogo, plačajte takso preko spleta in prejmite odločbo na domač naslov, naročite se na obveščanje občine, preverite lokalne novice, dogodke in še veliko več.
Uredi

Lastnik domene

OBCINA DRAVOGRAD
[Prikaži vse domene v lasti lastnika OBCINA DRAVOGRAD]

Ključne besede

PageRank

4.51 od 10

Naslovi v uporabi

Občina Dravograd | Novice Občine Dravograd | PREVENTIVNA AKCIJA "Pravi moški prisluhne | Eprijave | Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu | Evropski teden civilnega prava | Odbor za stanovanjske zadeve | protest zamrznjen | www. | OZAVEŠČEVALNA AKCIJA "»Ni debate |

Iz vsebine

Občina Dravograd. Poslujte elektronsko z občino: oddajte e-vlogo, plačajte takso preko spleta in prejmite odločbo na domač naslov, naročite se na obveščanje občine, preverite lokalne novice, dogodke in še veliko več. PREVENTIVNA AKCIJA OZAVEŠČANJA O PREVENTIVI RAKA PRI MOŠKIH Cilj projekta Pravi moški, ki ga izvaja Društvo onkoloških bolnikov Slovenije, je, da bi v Sloveniji čim manj moških zbolelo za rakom in čim več zbolelih premagalo bolezen. Moške spodbuja, da so pozorni na telesne spremembe, da ne. Posredujte lokacijo in slike nasmetenega območja oz. divjega odlagališča. Sodelujte pri ustvarjanju evidence nasmetenih območij v občini. Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Dravograd je bil na novo ustanovljen na podlagi določil Zakona o voznikih (Uradni list RS, št. 109/2010) na 8. redni seji Občinskega sveta 22. septembra 2011, ko je bil sprejet Odlok o ustanovitvi in delovanju Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Občine Dravograd. Spoznajte svojega notarja Evropskemu tednu civilnega prava se letos ponovno pridružujejo tudi slovenski notarke in notarji, ki vabijo vse uporabnike notarskih storitev, da se 25. oktobra od 9 do 14 ure oglasijo na pogovor in svetovanje. Notarke in... Naloge odbora za stanovanjske zadeve: sodeluje pri pripravi plana in ga potrdi pregleda in potrdi zaključni račun spremlja zadeve na stanovanjskem področju IZJAVA ZA JAVNOST Vlada končno potrdila poroštvo za koroško hitro cesto! Protest zamrznjen do odločitve v parlamentu! Na 99. obletnico za Korošce žalostnega koroškega plebiscita, je Vlada Republike Slovenije, dne 10. oktobra 2019, vendarle potrdila predlog zakona, ki vključuje poroštvo za pričetek. Created Date: 1/26/2012 1:00:02 PM POVABILO PODJETIJ SUROVINA d.o.o. in ZEOS d.o.o. K SODELOVANJU V AKCIJI »Spoštovani , z načinom življenja ustvarimo vsak dan goro odpadkov, za katere moramo pravilno poskrbeti oziroma se pričeti zavedati, da bi le ti nastajali v čim manjšem obsegu. Ker imamo danes okoli sebe vse večje število aparatov, naprav in.

IP naslov strežnika

185.49.3.161

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns2.freedns.si
ns3.freedns.si

Povezave