drustvo-sovica.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Telesno Kulturno Društvo SOVICA
Uredi

Opis strani

Organizacija športno-rekreacijskih prireditev in popularizacija športa za vse, predvsem za prebivalce občine Cerknica in okolico.
Uredi

Lastnik domene

TELESNO KULTURNO DRUSTVO SOVICA
[Prikaži vse domene v lasti lastnika TELESNO KULTURNO DRUSTVO SOVICA]

Ključne besede

PageRank

2.85 od 10

Naslovi v uporabi

Telesno Kulturno Društvo SOVICA | Članstvo TKD Sovica | Notranjski tekaški pokal TKD Sovica | Športna zveza Cerknica je na spletu! TKD Sovica | Tekaške vadbe 2019 TKD Sovica | Utrinki s tekaških treningov TKD Sovica | (Ne)znane tekaške in pohodniške poti Javornikov (II. del | Rezultati 8. kola Zimske lige in razpored za 9. TKD Sovica | Rezultati 8. Maistrovega teka TKD Sovica | Rezultati 9. Teka po Blokah TKD Sovica |

Iz vsebine

TKD Sovica praznuje 40 let! Dragi prijatelji in prijateljice Sovice! Pred natanko 40 leti (5.12.1980) je skupina športnih zanesenjakov v Zadružnem domu Grahovo ustanovila Telesno kulturno društvo Sovica! Cilj: “Da bi se čimveč naših občanov športno udejstvovalo!”. Članstvo v TKD Sovica Biti član Telesno kulturnega društva Sovica naj bo vedno prostovoljna odločitev, ki naj ti bo v čast in veselje. Član društva lahko postane vsak, ki izpolni in dostavi Pristopno Notranjski tekaški pokal (NTP) je bil ustanovljen z namenom povezati tekaške prireditve na Notranjskem, na začetku na Cerkniškem in v Loški dolini, ter jim dvigniti kakovost in množičnost. NTP zdaj združuje že obstoječe in dobro znane rekreativne tekaške prireditve na tem območju, ki se jih vsako leto udeležuje vedno več. V Cerknici imamo Športno zvezo in ta zdaj začasno gosti na naših straneh. S prisotnostjo na spletu želimo dejavnosti zveze pribljižati društvom in vsem Dodatne info: 051 319 365 ali na ntp(a)drustvo-sovica.si. Treningi so tudi vsak torek in četrtek na Dolenjem Jezeru. Fantje se dobivajo ob 18.30, na sporedu pa so tempo teki, hitrost in podobno. Info o tem lahko dobite tudi na zgornji številki. Pridruži se največjim rekreativnim skupinam na Notranjskem, teci hitreje in dlje, bodi v dobri. Spodaj objavljam nekaj utrinkov s treningov za moč in hitrost, ki ji imamo vsak ponedeljek ob 21:15 v Grahovem. Vabljeni na naše skupne treninge! Greben Javornikov iz Žerovnice. DOSTOP DO IZHODIŠČA. Sam stremim k temu, da je začetek tekaške ali pohodniške poti dokaj enostaven, povedano drugače, da se takoj ne zaletimo v največjo strmino. Do izhodišča lahko pridemo z več smeri, moja je bila sledeča: Cerknica – Gorenje Jezero – Laze pri G. Jezeru – nato pa 2x levo, 1x. rezultati 8.kola dne 7.2.2010 profilles - komunala cerknica 0 : 0 vibo rakek - veterani bus bar 1 : 1 veterani sodraŽica - veterani nk koŠana 5 : 1 iskre - Danes je na Uncu potekal 8. Maistrov tek. Nova trasa, ki je dolga 6.6km, je privabila številne tekače. Odlična je bila tudi udeležba v otroških kategorijah. Cicitek, letošnja novost v pokalu, je Včeraj je na Blokah ob Bloškem jezeru potekal 9. tek po Blokah, ki je štel za točke ELGONova Notranjskega tekaškega pokala 2017. Na mokri in izjemno blatni progi je teklo nekaj več kot 100 tekačic in tekačev, ki jim ni prizanesel niti dež.

IP naslov strežnika

152.89.234.145

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns42.neoserv.si
ns41.neoserv.si

Povezave