editor.si

spletna stran
     Obišči spletno stran

Naslov strani

Izdelava spletnih strani, trgovin in poslovne rešitve | Agencija Editor
Uredi

Opis strani

Izdelava spletnih strani in trgovin, ki prinašajo merljive rezultate. Poslovne spletne rešitve za mobilno poslovanje. Editor že 10 let z vami!
Uredi

Lastnik domene

EDITOR d.o.o.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika EDITOR d.o.o.]

Ključne besede

Naslovi v uporabi

Izdelava spletnih strani, trgovin in poslovne | spletni projekti Agencija Editor | GDPR: Pogosta vprašanja in odgovori Agencija Editor | Google Adwords oglaševanje Agencija Editor | Izdelava spletnih strani Agencija Editor | Spletna prodaja Agencija Editor | ODOO (OpenERP) spletno poslovodenje Agencija | Dinamični spletni portali Agencija Editor | Pošljite povpraševanje Agencija Editor |

Iz vsebine

Izdelava spletnih strani in trgovin, ki prinašajo merljive rezultate. Poslovne spletne rešitve za mobilno poslovanje. Editor že 10 let z vami! študije primerov. S spletnim oglaševanjem do več nakupov 24 Avgust 2016 Linija kozmetike L'Erbolario temelji na kakovostnih naravnih sestavinah, izdelkih privlačnega videza in 30-letni tradiciji. Editor je v razmerju do vas obdelovalec podatkov in kot tak pripravljamo potrebne dokumente, ki bodo uredili naše medsebojne odnose, torej elemente, ki se navezujejo na hranjenje in obdelovanje podatkov v naših aplikacijah (ki uporabljajo CMS myPortal kot Edinet, GoShop, ter spletne strani in druge aplikacije kot so eFirma, Bizon, itd), v. Oglaševanje na iskalniku Google se izvaja preko Google Adwords oglaševalskega sistema, ki nam nudi številne možnosti oglaševanja in doseganja potencialnih kupcev. Google je najbolj uporabljan iskalnik in prav je, da smo na njem vidni! Naše vodilo je, da se vsakemu naročniku popolnoma posvetimo in z njim skupaj ugotovimo kaj je tisto, kar bi bilo za vas najprimernejše. S širokim naborom znanj in lastnih rešitev najrazličnejše ideje in izzive pretvarjamo v uspešne zgodbe. Spletna prodaja je postala nepogrešljiv del poslovanja vsakega podjetja. Naj si bo prodaja končnim kupcem, kot prodaja med podjetji, lahko le-ta pomeni ključni faktor uspešnosti vašega poslovanja. ERP - enterprise resource planning. Sodobno poslovanje zahteva informirane odločitve. Z ODOO online ERP-jem lahko kadarkoli dostopate do poslovnih podatkov. Izjemna fleksibilnost in številne aplikacije za pomoč prodajnikom, skladiščnikom, serviserjem, oglaševalcem, administraciji in vodstvu bodo v vaše podjetje vpeljale poslovne procese. Osnova za nove poslovne modele so postali spletni portali, ki so s svojim napredkom nadomestili dosedanje enostavne spletne predstavitve. S svojim znanjem smo v preteklih letih sodelovali pri postavitvi in izdelavi mnogih, na svojih področjih vodilnih spletnih portalih.

IP naslov strežnika

212.44.120.77

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.editor.si
ns2.editor.si

Povezave