emosens.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Emosens, Anja Kovačič, psihoterapija, osebnostno svetovanje. Psihoterapija in osebnostno svetovanje parom, družinam, mladostnikom, nosečnicam, zaročencem, mladoporočencem.
Uredi

Opis strani

Včasih si je težave težko priznati. Da se dokopljemo do soočenja s težavo in do odločitve, da se bomo z njo končno spoprijeli, je potrebno veliko poguma.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

Naslovi v uporabi

Emosens, Anja Kovačič, psihoterapija, osebnostno | | Nerealna pričakovanja v ljubezni | anja 13/13 Stran 13 | Pasivna agresija | asertivnost Archives | varna Archives | identiteta Archives | Odločnost in sočutje v komunikaciji | emosens Archives |

Iz vsebine

Včasih si je težave težko priznati. Da se dokopljemo do soočenja s težavo in do odločitve, da se bomo z njo končno spoprijeli, je potrebno veliko poguma. emosens.si Romantiziranje odnosov deluje kvarno, saj vzpodbuja popolnoma napačna pričakovanja, ta pa nas vodijo v nekonstruktivno vedenje. Če se vedno znova vrtite v začaranem krogu neuspelih partnerskih zvez, morda na ljubezen gledate s povsem napačnega zornega kota. Ena izmed zelo aktualnih tem, ki v današnjem času zbuja veliko pozornosti je izbira partnerja. Gotovo ste se že kdaj vprašali če morda le ne obstaja nekakšen ključ po katerem se ljudje združujemo, zaljubljamo, poročamo…Nekateri govorijo o usodi, drugi o kemiji in oboji imajo na nek način prav. Individualna terapija. Je namenjena vsem tistim posameznikom, ki preživljajo krizo, so v čustveni stiski ali pa se v svojem življenju srečujejo s ponavljajočimi se težavami, omejitvami, ki jim sami niso kos. Pasivna agresija je neke vrste obrambni mehanizem, ki se kaže v v izražanju jeze na prikrit in posreden način, a še vedno tako, da jo posamezniki v okolici občutijo. Že od rojstva naprej se med staršem/pomembnim drugim in otrokom vzpostavi čustvena navezanost, ki vpliva na kakovost vseh kasnejših odnosov, ki jih oblikujemo v življenju. Asertivnost je učinkovita komunikacija, ki vsebuje dva bistvena elemeta – odločnost in sočutje do sogovornika. Z razvojem asertivnosti vplivamo na medosebne odnose in hkrati krepimo občutek lastne vrednosti. Začetki. Skozi celo življenje se spogledujemo z njimi. Včasih nas presenetijo takrat, ko jih najmanj pričakujemo, spet drugič so skrbno načrtovani.

IP naslov strežnika

173.254.12.247

DNS zapisi

DNS zapisi ne obstajajo.

Imenski strežniki

ns2.bluehost.com
ns1.bluehost.com

Povezave