energopro.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

ENERGO-PRO d.o.o. - projektiranje elektroinštalacij Jožko Čebulec Sežana - Domov
Uredi

Opis strani

V podjetju ENERGO-PRO d.o.o. se ukvarjamo s projektiranjem elektroinstalacij za vse vrste objektov in spremljajoče infrastrukture.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

0.00 od 10

Naslovi v uporabi

ENERGO-PRO d.o.o. projektiranje elektroinštalacij Jožko | Reference ENERGO-PRO d.o.o. projektiranje | Kontakt ENERGO-PRO d.o.o. projektiranje | Projektiranje komunikacij | Elektroinstalacije | Projektiranje sončnih elektrarn ENERGO-PRO d.o.o | Nadzor in svetovanje ENERGO-PRO d.o.o. projektiranje | Električni priključki in razsvetljava ENERGO-PRO d.o.o | Nizko napetostni priključek |

Iz vsebine

V podjetju ENERGO-PRO d.o.o. se ukvarjamo s projektiranjem elektroinstalacij za vse vrste objektov in seveda spremljajoče infrastrukture. Opravljamo tudi nadzor in svetovanje pri izvajanju elektroinstalacij. Vabljeni k ogledu našega dosedanjega dela, kjer se lahko prepričate v naše dolgoletne izkušnje in kvaliteto opravljenih del. Za vas vidimo rešitev! V podjetju ENERGO-PRO d.o.o. se ukvarjamo s projektiranjem elektroinstalacij za vse vrste objektov in spremljajoče infrastrukture. Na samem začetku se skupaj z naročnikom določi, za kakšno vrsto gradnje se bo izvedel projekt ter njegovo namembnost.Pri projektiranju elektro instalacij je v ospredju zahtevnost objekta, pri kateremu se upoštevajo želje naročnika in trenutno veljavna zakonodaja. Projekt elektroinstalacij pri pridobivanju gradbenega dovoljenja (PGD – projekt za gradbeno dovoljenje) ni potreben pri. Poleg projektiranja elektro instalacij, opravljamo tudi nadzor nad samim izvajanjem. Kot določa Zakon o graditvi objektov, tudi v podjetju Energo-pro izvajamo nadzor nad: kontrolo kvalitete izvajanja del ter vgrajenih materialov, kontrolo skladnosti med projektno dokumentacijo, dogovorjenim časovnim načrtom ter finančnim planom, sodelovanjem pri tehničnem pregledu objekta in pri končnem. Pred samim projektiranjem elektro instalacij je potrebno zbrati informacije o zahtevah in pozicijah električnih priključkov, kot tudi o razsvetljavi.Želje in potrebe investitorja so vir teh informacij, prav tako mora investitor navesti katere porabnike električne energije bo uporabljal v samem objektu. Projektant na podlagi zbranih informacij tako predvidi potrebno električno moč. Elektro distributerji imajo za priključitev objekta na distribucijo svoje pogoje, kot je na primer sam način priključitve.Zahteve je potrebno izpolnjevati, da zadostimo ustreznim predpisom.Prav tako upoštevamo evropsko zakonodajo, ki predvideva, da je vsaka novogradnja priključena prek podzemnega nizko napetostnega dovoda, saj je nadzemni vod dovoljen le izjemoma.

IP naslov strežnika

199.34.228.43

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

srv-ns24.zabec.net
srv-ns23.zabec.net

Povezave