etrend.si

spletna stran
     Obišči spletno stran

Naslov strani

Digitalizacija podjetij in digitalne rešitve | ETREND d.o.o.
Uredi

Opis strani

Izdelava spletnih strani, trgovin, aplikacij in prilagojenih BusinessManager sistemov. Prihranimo vam čas in digitaliziramo poslovanje.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

Naslovi v uporabi

Digitalizacija podjetij in digitalne rešitve ETREND d.o.o. | Kontakt Etrend | Reference Etrend | Oblikovanje Etrend | Storitve Etrend | O nas Etrend | Izdelava spletne trgovine Etrend | Digitalizacija podjetja Etrend | Izdelava spletnih strani Etrend |

Iz vsebine

Digitalizacija podjetja - ne čakajte! Digitalizacija podjetja je kompleksen proces; ki zahteva svoj čas, strateške odločitve, usposabljanje zaposlenih, kar nekaj potrpljenja, zanesljivo ekipo in zelo dobro razumevanje digitalnih pojmov ter standardov v digitalni komunikaciji. [email protected]. Delovni čas: Pon. - pet. - 08:00 - 16:00 Sob. - po dogovoru. Instagram: etrend.brezice. Facebook: etrend. In vas vabimo na klepet Oglasite se v naših poslovni prostorih v Brežicah. Postregli vas bomo z kavo ali osvežilno pijačo in ob sproščenem klepetu bomo našli pravo rešitev. Navodila za pot. Storitve. Izdelava spletnih strani. Prenova spletne strani. Izdelava. Reference Vsem poslovnim partnerjem se zahvaljujemo za zaupanje in se veselimo novih izzivov. Storitve. Izdelava spletnih strani Oblikovanje Oblikovanje spletnih strani Oblikovanje spletne strani je del procesa izdelave spletne strani ali spletne trgovine. Slabo oblikovana spletna stran lahko naredi več škode kot koristi; ne pozabite, prvi vtis je samo eden in ta šteje! Bodite v trendu, ponudite obiskovalcem rešitev, še preden vprašajo! Smo skupina uspešnih in zanesljivih spletnih entuziastov, ki sodelujemo pri razvoju spletnih zgodb že več kot 10 let. Izdelava spletne trgovine Kot vse v digitalnem svetu je tudi izdelava spletne trgovine precej široko področje, kateremu je treba nameniti stoodstotni fokus, če želimo, da bo izdelana spletna trgovina dosegla želeni učinek. Digitalizacija podjetja V poplavi informacij in izrazov, kot so družbena omrežja, IOT - internet of things, mobilne tehnologije, mobilne aplikacije, spletne aplikacije, računalništvo v oblaku, umetna inteligenca, virtualna resničnost - VR, obogotena resničnost AR …, je razmišljanje in priprava na digitalizacijo podjetja logičen ukrep! Zaupa nam več kot 250 naročnikov Izdelava spletnih strani se običajno prične z željo, da se predstavimo širšemu krogu ljudi, da povemo, kdo smo, kako lahko pomagamo rešiti določen problem.

IP naslov strežnika

185.69.149.101

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

dns1.hitrost.net
dns2.hitrost.net

Povezave