getfit.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

GetFit - Šport, Zdravje, Prehrana in Svetovanje
Uredi

Opis strani

Hiter, enostaven in učinkovit način za oblikovanje telesa, hujšanje, izgubo maščobe, odpravljanje celulita in pridobivanje mišične mase. Individualno prilagojeni programi, strokovno vodenje in svetovanje osebnih trenerjev.
Uredi

Lastnik domene

GETFIT-MATEJA VICMAN S.P.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika GETFIT-MATEJA VICMAN S.P.]

Ključne besede

PageRank

0.00 od 10

Naslovi v uporabi

GetFit.si – Naši licencirani osebni trenerji vam nudijo | Kontakt – GetFit.si | Trainers – GetFit.si | Blog – GetFit.si | Cenik – GetFit.si | Programi – GetFit.si | Pogosta vprašanja – GetFit.si | Uživanje jogurta zmanjšuje tveganje nastanka | Dieta z majhnim vnosom maščob ali dieta z |

Iz vsebine

Ali pa nas pokličite na telefon 041 225 944. Dosegljivi smo tudi na elektronskem naslovu info@getfit.si sign in your account to have access to different features. username. password Sem Nika Rozman, študentka Pedagogike in osebna trenerka. Šport je moja strast in me že od malega spremlja na vsakem koraku. Ukvarjala sem se s plesom, gimnastiko ter atletiko, v zadnjih letih pa sem svojo pozornost namenila predvsem vodenim vadbam, fitnesu ter treniranju na prostem. Novi rezultati lahko presenetijo tiste, ki so se odločali med dietami z majhnim vnosom maščob oziroma ogljikovih hidratov. Odprava bodisi maščob, ali ogljikovih hidratov z vašega jedilnika, v obeh primerih enako pripomore k zmanjšanju prekomerne teže, je pokazala nova študija. Trening na prostem 15€ Trening v paru/skupini 20€/osebo Izdelava jedilnika/prehranskega programa 50€ Izdelava vadbenega programa 40€ Izdelava vadbenega programa + 2 uri s trenerjem 70€ Kinesiotaping Po dogovoru Program je namenjen vsem, ki želijo okrepiti svoje zdravje in način življenja. Vadba je sestavljena tako iz aerobnega kot iz anaerobnega treninga, seveda pa se lahko prilagodi posameznikovim željam. Zakaj najem osebnega trenerja? Vadba z osebnim trenerjem vam zagotavlja učinkovito izkoriščen čas v fitnesu, na odprtem ali na domu. Trener vam (lahko) vadbo predstavi na popolnoma drugačen način in naredi zanimivo. Nova raziskava, ki jo je povzel tudi Oxford University Press je dokazala, da je večji vnos jogurta povezan z nižjim tveganjem srčno-žilnih boleznih pri moških in ženskah s povišanim krvnim pritiskom.

IP naslov strežnika

109.199.120.222

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.es45.siteground.eu
ns2.es45.siteground.eu

Povezave