gizzmo.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Ovitki za telefon, etuiji za telefon in drugi dodatki - Gizzmo.si
Uredi

Opis strani

Gizzmo.si je pravo mesto, če iščeš ovitek za telefon in dodatno opremo za svoj Apple, Huawei, Samsung in druge mobilne telefone in tablice. Ovitki za telefon poleg zaščite pred padci omogočijo daljšo življenjsko dobo in ohranjajo vrednost tvoje naprave.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

3.20 od 10

Naslovi v uporabi

Gizzmo.si Ovitki za telefon, etuiji za telefon in drugi | Gizzmo.si PopSockets® Slovenija Uradna spletna stran | Dodatna oprema Ekspresna dostava v 24 urah! | Iščeš dodatke za svoj Huawei mobilnik? | Samsung Galaxy S9 Plus ovitki, etuiji in Gizzmo.si | O nas Gizzmo.si | Samsung Galaxy J7 (2016) ovitki, etuiji in Gizzmo.si | Zaščita zaslona za Samsung Galaxy A51 | Ovitki za Samsung Galaxy S9 | Prodajna mesta Gizzmo.si |

Iz vsebine

Gizzmo.si je pravo mesto, če iščeš ovitek za telefon in dodatno opremo za svoj Apple, Huawei, Samsung in druge mobilne telefone in tablice. Ovitki za telefon poleg zaščite pred padci omogočijo daljšo življenjsko dobo in ohranjajo vrednost tvoje naprave. Enoročno fotografiranje. Je praktičen podaljšek, zaradi katerega bo fotografiranje in delanje "selfijev" veliko bolj enostavno pa tudi varno, saj z uporabo PopSocketa telefon varno zatakneš ter preprečiš padce. Največja izbira dodatne opreme za mobilno telefonijo. Izbirate lahko med kvalitetnimi kabli, polnilci, spominskimi karticami, zvočniki, slušalkami in še veliko več. Ne zamudite dodatne opreme po ugodni ceni. Ne zamudite. Vso dodatno opremo kot so ovitki, etuiji, bumperji, kabli in ostalo najdete v naši ponudbi. Barvita ponudba ovitkov in etuijev, zaščite zaslona in polnilne opreme za Samsung Galaxy S9+ na enem mestu. Pridružite se zadovoljnim strankam še danes – več kot 250.000 strank, številna priznanja in naziv Spletni trgovec leta 2017 potrjujejo, da O gizzmo.si. Pričelo se je v Celju z majhno trgovino z mobilnimi dodatki. V zgolj 5 letih je gizzmo.si zrasel v vodilnega spletnega trgovca z dodatki za mobilnike v regiji. Več kot 400.000 kupcev se k nam vrača zaradi kakovostne ponudbe, brezhibne storitve ter večkrat nagrajene podpore strankam. Dodatki za Galaxy J7 2016, kot so folije, ovitki, etuiji in ostala dodatna oprema po nizki ceni. Zagotovite si najboljšo izbiro dodatkov po nizki ceni in naročite zdaj. Zaščitno steklo za Samsung Galaxy A51 lahko prepreči poškodbe najdražjega dela tvojega telefona in te reši visokih stroškov popravila. Za osnovno zaščito uporabi zaščitno folijo za Samsung Galaxy A51 ali pa ekran prelij z zaščitno glazuro. Na svoj telefon nadeni ovitek za Samsung Galaxy S9 in ga zaščiti v stilu! Kvalitetna “obramba” pred poškodbami v primeru padca. Od prozornih do barvnih ovitkov različnih materialov in debelin. Za najbolj nerodne najdeš tudi robustne ovitke, ki lahko tvojega Samsunga rešijo hudih poškodb. Prodajna mesta gizzmo.si. Vljudno te vabimo, da nas v naših digitalnih prodajnih centrih v ljubljanskem BTC in v Celju obiščeš tudi osebno. V miru prebrskaj našo ponudbo na tablicah in si izbrane izdelke pred nakupom oglej v živo.

IP naslov strežnika

172.67.173.77

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ali.ns.cloudflare.com
neil.ns.cloudflare.com

Povezave