hth.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

HTH – hidroizolacije, termoizolacije, hladilništvo
Uredi

Opis strani

Začetki delovanja na področju hladilništa segajo v leto 1989, ko je bilo ustanovljeno podjetje z osnovno dejavnostjo izdelavo hladilnih komor in pripadajoče infrastrukture, za potrebe skladiščenja vrtnin, mesnin, mlečnih izdelkov za velike in male sisteme.
Uredi

Lastnik domene

PETER CERNAK S.P.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika PETER CERNAK S.P.]

Ključne besede

PageRank

0.00 od 10

Naslovi v uporabi

HTH – hidroizolacije, termoizolacije, hladilništvo | Hladilni agregati | AGROFROST PROTIPOZEBNA ZAŠTITA | REFERENCE | predstavitev | DEJAVNOST | HLADILNE KOMORE: | IZOLACIJSKI PANELI | HTH INO d.o.o. Hlađenje i rashladne komore | KONTAKT |

Iz vsebine

Začetki delovanja na področju hladilništa segajo v leto 1989, ko je bilo ustanovljeno podjetje z osnovno dejavnostjo izdelavo hladilnih komor in pripadajoče infrastrukture, za potrebe skladiščenja vrtnin, mesnin, mlečnih izdelkov za velike in male sisteme. V procesu skladiščenja sadja je faza, ko je potrebno sadje za prihod do kupca pripraviti, za te namene ponujamo PREBIRALNE LINIJE proizvajalca AGRIMAT, ki sadež operejo, ščetkajo in sortirajo glede na kvaliteto velikosti sadeža, opravi veliko ročnega dela, sistem je zanesljiv in cenovno zelo privlačen , saj opravi veliko ročnega dela. Društvo savinjskih vinogradnikov je prostovoljno združuje ljubiteljev gojenja vinske trte in kletarjenja v organizirano skupnost zaradi; pospeševanja kvalitete pridelave vin, kletarjenja in dvigovanja kulture pitja vin, ohranjanja slovesa vin s tega področja, spodbujanja ustanavljanja vinogradniških in kletarskih skupnosti za. Potrebe hitrega načina življenja narekujejo tempo tudi v načinu priprave in skladiščenja svežega sadja in povrtnin, mlečnih izdelkov, v mesno predelovani industriji na celotni poti od proizvajalca do končnega potrošnika. Poliuretanski izolacijski paneli različnih debelin in dimenzij so osnova vsake hladilne komore, naša dejavnost pa sega tudi na področje izdelave zaščitnih fasad s izolacijskimi paneli in profilirano pločevino. Sam početak aktivnosti u oblasti rashladnih urenaja, hladnjača i hlanenja datira od 1990 godine, kada je osnovana firma sa osnovnom delatnošču izrade rashladnih komora i pripadajuče infrastrukture za potrebe skladištenja i hlanenja svih vrsta poljoprivrednih proizvoda.

IP naslov strežnika

91.185.211.32

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns8.hitrost.net
ns9.hitrost.net

Povezave