jasnovidka.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Jasnovidka in jasnovidni vpogled v vašo prihodnost - Prava smer za vas
Uredi

Opis strani

Dovolite, da vam jasnovidka pove tisto kar vam drugi nikoli ne bi povedali. Naj vas ne bo strah. Slišali boste vse kar je potrebno za vašo lepšo prihodnost.
Uredi

Lastnik domene

ZENUS Borut Belegic s.p.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika ZENUS Borut Belegic s.p.]

Ključne besede

PageRank

2.27 od 10

Naslovi v uporabi

Jasnovidka in jasnovidni vpogled v vašo prihodnost Prava | Najboljša jasnovidka za vas? Morda pa res Zato pokličite | Vedeževanje: prosim razumite za kaj gre Jasnovidka | Horoskop za vas Napoved za vsa zodiakalna znamenja | Kontakt Jasnovidka in vedeževanje | Horoskop Lev Jasnovidka za vas pišem dobre horoskope | Horoskop Škorpijon Jasnovidka za vas pišem dobre horoskope | Letni horoskop Vodnar 2020 Jasnovidka in vedeževanje | strelec Archives Jasnovidka in vedeževanje | Vedeževanje po telefonu Jasnovidka za vas pogledam v |

Iz vsebine

Dovolite, da vam jasnovidka pove tisto kar vam drugi nikoli ne bi povedali. Naj vas ne bo strah. Slišali boste vse kar je potrebno za vašo lepšo prihodnost. Eno izmed vprašanj, ki mi ga zastavijo ljudje, ki me pokličejo na telefon, je, če sem res jasnovidna in najboljša jasnovidka. Vse, kar lahko povem, je, da je biti dobra jasnovidka nekaj, kar lahko postane vsak.. Dobro si je zapomniti: “Biti najboljša jasnovidka pomeni imeti dobro razviti šesti čut, s katerim se zazna še tako subtilne energije, s katerimi ljudje in narava vibrirajo.” Strošek klica za kontkakt z jasnovidko na številki 0906648 iz omrežja Telekom je 1,99 eur/min, iz A1 2,99 eur na min, iz T2 2,10 eur/min in iz Telemach 3,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Preberite horoskop za vaše astrološko znamenje. Napoved zna biti zelo pomembna, zato si za branje vzemite čas. Ko boste končali z branjem, pa pokličite. Lastnik spletne strani in ponudnik 090 storitev na spletni strani je podjetje Gevion d.o.o., Brestoviva pri Komnu 9, 6223 Komen info (afna) gevion.si Strošek klica za kontkakt z jasnovidko na številki 0906648 iz omrežja Telekom je 1,99 eur/min, iz A1 2,99 eur na min, iz T2 2,10 eur/min in iz Telemach 3,19 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij… Read More » Horoskop Lev za vse rojene v znamenju Leva, ki ljubite prihodnost, ki vas zanima kako bo z vami, ki vam ni vseeno. Preberite horoskop in me pokličite. Horoskop Škorpijon za vse rojene v znamenju Škorpijona, ki ljubite prihodnost, ki vas zanima kako bo z vami, ki vam ni vseeno. Preberite in me pokličite. Preberite letni horoskop 2020 za astrološko znamenje VODNAR. Preberite kaj vam prinaša leto 2020 za ljubezen, delo in počutje. Horoskop Vodnar za vas. Stik z jasnovidko – kliknite tukaj – najboljši odgovori na dlani Neka oseba veliko misli na vas in o vas. Obstaja možnost, da vas bo nenapovedano obiskala, ker bo želela z vami razčistiti stvari, ki vaju bremenijo iz bližnje preteklosti. Jasnovidka vas za jasnovidni vpogled v vašo prihodnost in vedeževanje po telefonu pričakujem na telefonski številki 0906648. Popolnoma vam verjamem, da se vam je v življenju zgodilo skoraj že vse mogoče.

IP naslov strežnika

185.148.72.100

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns6.si-shell.net
ns7.si-shell.net

Povezave