kamini-dimniki.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Kamini in Dimniki JELEN – Varno ogrevanje brez skrbi DIM GRAD
Uredi

Opis strani

Ponujamo kvalitetne kamine različnih proizvajalcev. Kamine vam zmontiramo do funkcionalnega dela ali tudi po vaši želji naredimo kaminsko oblogo.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

1.45 od 10

Naslovi v uporabi

Kamini, dimniki, peči in štedilniki Dim Grad d.o.o. | La Nordica Extraflame : kamini, kaminske peči | Cadel : Peči na pelete, peči na drva, peči za centralno | Kaminske peči na drva Nordica Dim Grad d.o.o. | Kamini Palazzetti | HAAS+SOHN | HAAS+SOHN :: Kamini (kaminski seti) | Cenik | HAAS+SOHN: Kaminske peči na pelete Kamini in dimniki | Kaminske peči Spartherm Dim Grad d.o.o. |

Iz vsebine

Ponujamo kvalitetne kamine različnih proizvajalcev. Kamine in kaminske peči vam zmontiramo do funkcionalnega dela ali tudi po vaši želji naredimo kaminsko oblogo iz različnih materialov. Izberite svoj kamin! Podjetje La Nordica – Extraflame prihaja iz Italije in ima že 50 letno tradicijo. Njihova vizija je življenje, ki je namenjeno ogrevanju. Skupina La Nordica- Extraflame temelji na načelih strasti in trdega dela, kar je značilnost severovzhoda Italije. Izdelki Cadel : peči na pelete, peči na drva, peči za centralno ogrevanje in ogrevanje vode, kaminski vložki tudi za ogrevanje zraka in štedilniki na drva. Kaminske peči na drva dosegajo izjemno visoko učinkovitost in nizko porabo. Nudimo različne modele kaminskih peči na drva. Obiščite stran in preberite več! Izdelki Palazzeti: termo kamini, peči na pelete, peči na drva, termo peči, obloge za kamine, kaminski vložki na drva, pelete ali kombinirano drva / peleti, centralno ogrevanje, izdelki za vrt, žari. Haas+Sohn ponuja štedilnike, kaminske peči na drva, kaminske peči na drva z možnostjo priklopa za centralno ogrevanje, kaminske peči na pelete, kamine (kaminske sete), kaminske vložke, peči na olje in dodatke kot so ognje odporne obloge, steklene zaščite za tla in drugo Avstrijsko podjetje Haas+Sohn ponuja kaminske sete katere odlikuje dolgo oddajanje toplote zaradi oblog, ki akumulirajo toploto in velika površina. Montaža kaminov, peči in dimnikov. Sanacija dimnika, izgradnja vgradnja ali adaptacija dimnikov, kamini Nordica, Schiedel, Spartherm, Supra, Palazzetti in Brunner. Peči, kotli, šamotni sistemi. Avstrijsko podjetje Haas+Sohn ponuja kaminske peči na pelete katerih kurišča so obložena z visoko kakovostnimi toplotno odpornimi oblogami s samočistilnim učinkom pri višjih zgorevalnih temperaturah. Obloge zagotavljajo hitro zagrevanje in ekonomično delovanje peči. Odlikuje jih izjemno precizna obdelava. Peči so opremljene s popolno avtomatiko. Kaminske peči niso le lep dodatek domu, so tudi zelo kvalitetne in odporne. Na naši strani si lahko ogledate modele, slike, barve, tehnične podatke. Preverite!

IP naslov strežnika

78.47.172.9

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.prlek.si
ns2.prlek.si

Povezave