kaplja-sp.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Servis in montaža sanitarne opreme - OGMA d.o.o.
Uredi

Opis strani

Smo pooblaščeni monterji in serviserji sanitarne opreme. Vsa dela opravimo strokovno, hitro in po ugodni ceni. Oglejte si našo ponudbo!
Uredi

Lastnik domene

VODOVODNE NAPELJAVE, PRENOVE KOPALNIC BORIS SEBENIK S.P.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika VODOVODNE NAPELJAVE, PRENOVE KOPALNIC BORIS SEBENIK S.P.]

Ključne besede

PageRank

3.42 od 10

Naslovi v uporabi

Servis in montaža sanitarne opreme OGMA d.o.o. | | O napeljavah OGMA d.o.o. | zj2ZsCxC9d, Author at OGMA d.o.o. | Objave OGMA d.o.o. | Prenova kopalnic in kuhinj OGMA d.o.o. | Garancijske dobe za sanitarno opremo OGMA d.o.o. | Rezervni deli OGMA d.o.o. | Aktivna obvestila OGMA d.o.o. |

Iz vsebine

info@kaplja-sp.si; Matična številka: 2247232000. ID za DDV:: SI 80590241. Transakcijski račun: SI56 0316 0100 0575 828. AJPES vizitka. NAŠA ZGODBA. Na začetku je bila voda in ta je skupaj z vetrom oblikovala površje zemlje. Z leti se je pojavil tudi človek in z njim tudi mi. Bilo je pred dobrimi 15. leti. Z leti smo pridobivali znanje in izkušnje, ki nas danes uvrščajo med najboljše. kaplja-sp.si Vodovodne napeljave ne odločajo le o količini vode, kajti kvaliteta je odvisna tako od materiala cevovodov kot tudi pravilne izvedbe. Saj ne želite imeti vodo s postanim okusom strojnega olja? Tudi zato so umetni materiali že zamenjali jeklene. Naše vodilno načelo je kvaliteta. Voda je namreč preveč pomembna, da bi varčevali na našem zdravju, ali […] Informativno navajamo garancijske dobe, ki ta trenutek (decembra 2018) veljajo za kupljeno sanitarno opremo. Splošna garancijska doba za sanitarno opremo je 5 let, kar velja za armature, kabine in kadi.… Informativno navajamo garancijske dobe, ki ta trenutek (decembra 2018) veljajo za kupljeno sanitarno opremo. Splošna garancijska doba za sanitarno opremo je 5 let, kar velja za armature, kabine in kadi. Za prhe in tuš cevi ter elektronske komponente proizvajalci ponujajo dvoletno garancijsko dobo. Enako velja za armature v profesionalni rabi (v gostilnah in podobno), kjer […] Odločitev za prenovo je velik korak. In v začetku potrebujete odločitev o videzu, opremi in seveda izbrati je treba izvajalca del. Dokončno odločitev pri prenovi bo pogojevalo finančno stanje. Pripravil sem vam nekaj gradiva za čimbolj optimalno prenovo. Postopek prenove poteka v več stopnjah Zaščita pred prahom in umazanijo – najboljša je PVC folija od […] Informativno navajamo garancijske dobe, ki ta trenutek (decembra 2018) veljajo za kupljeno sanitarno opremo. Splošna garancijska doba za sanitarno opremo je 5 let, kar velja za armature, kabine in kadi. Rezervni del 4 Opis rezervnega dela 4 Rezervni del 3 Opis rezervnega dela 3 Rezervni del 2 Opis rezervnega dela 2 Rezervni del 1 opis rezervnega dela 1 Za izbiro večih datotek po izbiri prve datoteke držite tipko Ctrl in s klikom izberite še druge datoteke. Izberete lahko datoteke v skupni velikosti 5MB.

IP naslov strežnika

193.77.1.149

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

taurus-1.siol.net
taurus-2.siol.net

Povezave