karlovsek.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Karlovšek d.o.o. – Podjetje za gradbeno in arhitekturno projektiranje, načrtovanje, nadzor, vodenje in izvajanje gradbenih del.
Uredi

Opis strani

Podjetje za gradbeno in arhitekturno projektiranje, načrtovanje, nadzor, vodenje in izvajanje gradbenih del.
Uredi

Lastnik domene

KARLOVSEK,d.o.o., Domzale
[Prikaži vse domene v lasti lastnika KARLOVSEK,d.o.o., Domzale]

Ključne besede

PageRank

1.15 od 10

Naslovi v uporabi

Karlovšek d.o.o. – Podjetje za gradbeno | Trgovina Jože Karlovšek joze. | O podjetju – Karlovšek d.o.o. | joze. Jože Karlovšek | Reference – Karlovšek d.o.o. | Blog Jože Karlovšek joze. | Uhani slovenski ornament Jože Karlovšek joze. | Kontakt Jože Karlovšek joze. | Galerija Jože Karlovšek joze. | Storitve – Karlovšek d.o.o. |

Iz vsebine

Tradicija podjetja . Smo prvo in najstarejše privatno podjetje s področja projektiranja gradbenih objektov visokih gradenj v Sloveniji. Za nami je že več kot 25 let uspešnega poslovanja pri projektiranju nadziranju in svetovanju za izvedbo gradbenih objektov. Roler Slovenski ornament Jože Karlovšek, z zelo kvalitetno gel minco iz Švice, s knjižnim kazalom. Roler je izdelan v podjetju Vivapen d.o.o., knjižno kazalo je izdelano v tiskarski delavnici v Celju ter ročno lepljeno. BIRO KARLOVŠEK - projektiranje in nadziranje gradbenih objektov in projektiranje gradbeno tehnične dokumentacije za potrebe občanov in civilnopravnih oseb ter opravljanje tehnoloških, organizacijskih in svetovalnih storitev, za obdelavo statičnih podatkov, računalniškega programiranja in projektiranja, je bil ustanovljen z Odločbo 17.12.1985. Jože Karlovšek (1900 – 1963) je bil neutrudni raziskovalec in strokovnjak za ornamentiko in slovensko stavbno dediščino, raziskovalec ljudske umetnosti, gradbenik in slikar. Izdal je več knjig in strokovnih članov o slovenski hiši, slovenskem ornamentu, stavbarstvu. Povzpel se je med naše najvidnejše raziskovalce ljudskega blaga v gradbeništvu in slikarstvu ter s samosvojim. Podjetje za gradbeno in arhitekturno projektiranje, načrtovanje, nadzor, vodenje in izvajanje gradbenih del. Gostje: Katarina Karlovšek Matjaž Brojan, dolgoletni novinar, publicist, urednik za etnologijo na RTVSLO, zbiratelj ter kulturni delavec Moravška Mara ter ljudske pevke Leave a Comment Uhani iso ročno izdelani v Slovenskem etnografskem muzeju in so del kolekcije Slovenski ornament Jože Karlovšek So ročno izdelani in kvalitetne izdelave. Poslanstvo društva je promocija in raziskovanje kulturno umetniške dediščine pokojnega Jožeta Karlovška, rojenega leta 1900 v Šmarjeti pri Novem mestu, kasneje živečega v Domžalah. FOTO UTRINKI IZ RAZSTAV IN PROMOCIJSKIH DOGODOV. 100 Photos . Copyright © 2020 · All Rights Reserved · Jože Karlovšek. Prijava popisi in ocene investicije. Nudimo popis materialov, transporta, izvedbenih del in čiščenja. Projektantski izračun investicije in pridobivanje predračunov za gradbeno-obrtniška in instalacijska dela.

IP naslov strežnika

212.44.101.63

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

cdns2.controlpanel.si
cdns1.controlpanel.si

Povezave