kovastvo-furlan.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Hidravlični traktorski plato, plugi, hidravlike, kovinarstvo | Kovaštvo Furlan
Uredi

Opis strani

V podjetju se ukvarjamo s proizvodnjo kmetijske opreme, naš najbol prepoznan in prodajan izdelek je traktorski plato. Izdelujemo tudi pluge, rahljače, hidravlične traktorske platoje, kultivatorje, izmetala za krompir in globinski rahljač.
Uredi

Lastnik domene

kovastvo furlan
[Prikaži vse domene v lasti lastnika kovastvo furlan]

Ključne besede

PageRank

0.32 od 10

Naslovi v uporabi

Hidravlični traktorski plato, plugi, hidravlike | Plugi, enobrazdni plug, dvobrazdni plug, trobrazdni plug | Kontakt Kovaštvo Furlan | Reference Kovaštvo Furlan | Traktorski plato Kovaštvo Furlan | Kultivator, Kultivator z vzmetmi, kultivator z ježem | Globinski Rahljač Kovaštvo Furlan | Krivljenje na toplo, varjenje, izdelava konstrukcij | Izmetalo Krompirja Kovaštvo Furlan | Hidravlični traktorski plato Kovaštvo Furlan |

Iz vsebine

V podjetju se ukvarjamo s proizvodnjo kmetijske opreme, naš najbol prepoznan in prodajan izdelek je traktorski plato. Izdelujemo tudi pluge, rahljače, hidravlične traktorske platoje, kultivatorje, izmetala za krompir in globinski rahljač. Plugi za oranje, enobrazdni plug, dvobrazdni plug, trobrazdni plug. Pluge delimo po velikosti in po izvedbi. Oranje predstavlja osnovno in najvažnejšo operacijo pri obdelavi zemlje. Od kvalitete oranja je odvisno uspešno izvajanje ostali del, kot so priprava zemljišča, sejanje, nega,žetev, itd. KOVAŠTVO FURLAN Kmetijska mehanizacija, kovinarstvo in hidravlika d.o.o. Hruševica 1c 6222 Štanjel. E-pošta: info@kovastvo-furlan.si Telefon: +386 (0)5 76 90 058 Traktorski plato je univerzalna priprava za prenašanje in dvigovanje bremen, ki nam olajša delo in prihrani čas. Vsi tipi platojev so prekucni - kiper. Kultivator, kultivator z vzmetnimi rahljalnimi telesi, kultivator z dodatnim ježem. Kultivator oz. rahljač zemlje je pomemben traktorski priključek ,s katerim uspešno zatiramo plevel v vinogradih in njivah, zračimo zemljo in preprečujemo nastajanje pok na zemlji v sušnem obdobju. Globinski rahljač se uporablja za globinsko rahljanje zemlje. Globina rahljanja do 75 cm. Dograditev in montaža hidravličnih inštalacij na tovornjake, traktorje idr. Prodaja hidravličnih komponent kot so hidravlični ventili, filtri, prirobnice,črpalke, multiplikatorji idr. Izdelava dvosmernih delujočih hidravličnih cilindrovpo meri. Montaža vseh vrst hidravličnih priključkov na: – nizko in visokotlačne hidravlične. Izmetalo krompirja je namenski priključek za izmet krompirja, pri spravilu le-tega. globina oranja(cm) Višina gredlja(cm) Teža(kg) 15 50 23 Hidravlični traktorski plato je univerzalna priprava za prenašanje in dvigovanje bremen, ki nam olajša delo in prihrani čas.

IP naslov strežnika

91.240.216.27

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.neoserv.si
ns2.neoserv.si

Povezave