likalniki.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

LIKALNIKI
Uredi

Opis strani

Šternmatik Štern Oskar s.p. www.likalniki.si Od leta 1970 proizvajamo parne likalne naprave za konfekcijo, čistilnice, pralnice, šiviljstva, krojaštva in gospodinjstva. Ponudba naše obratovalnice je raznolika, saj poleg serijskih in maloserijskih likanlnih naprav izdelujemo tudi naprave po naročilu. S svojimi izdelki gremo v korak svetovnih proizvajalcev, čeprav smo po velikosti obratovalnice mali, zato smo pa po raznolikosti izdelkov med večjimi.
Uredi

Lastnik domene

OSKAR STERN s.p.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika OSKAR STERN s.p.]

Ključne besede

PageRank

1.75 od 10

Naslovi v uporabi

Likalniki, profesionalne likalne naprave Šternmatik | PROFESIONALNI PARNI LIKALNIKI | Servis likalnikov in rezervni deli za likalne postaje | Likalna miza – aktivna Likalniki | Parni čistilci Likalniki | Likalniki | www. | Kompakt plus | VRHUNSKI PARNI LIKALNI SISTEM ZA LIKANJE V GOSPODINJSTVU | Predstavitev Šternmatik Oskar Štern s.p. likalne |

Iz vsebine

30 Dec 2019 Čistila za čiščenje s paro. Kombinacija suhe pare, vroče vode, čistila in na koncu sesanja, vse na eni ročki, nam omogoča najnovejše čiščenje po. PROFESIONALNI PARNI LIKALNIKI L5EUROPA H1E H5. PROFESIONALNI PARNI LIKALNIKI. OSKAR TERN s.p. Proizvodnja likalnih naprav Ogljen ak 9a, 2314 Zg. Polskava, Slovenija Oskar Štern s.p. Ogljenšak 9A 2314 Zg. Polskava. ponedeljek - petek: 08h - 20h Tel: 02/84-52-414 Fax: 02/84-52-415 GSM: 041 672 387. E-pošta: Po uporabi jo enostavno zložimo, montirana ima kolesa za lažje premikanje: Ogrevana likalna površina za večjo kvaliteto samega likanja: Vakuum - vsesava pare za likanje težkih materialov in proti gubanju tekstila Parni čistilci. Čiščenje s suho paro je popolnoma ekološki način, zraven tega je dosti bolj higienično, ter neškodljivo za uporabnika in okolje. Moved Permanently. The document has moved here. w. www.likalniki.si 50 let z vami Kompakt plus Kompakt plus Parna postaja Kompakt plus. KOMPAKT PLUS z integrirano likalno postajo z 3L ali 5L, ki je monrana v zato pripravljenem držalu v is ravnini in nam služi za nemoteno odlaganje likalnika. Vklop vakuma, izpiha in vakuma rokavnika uravnavamo z nožnima loputama-skali. Poseben pomen izpihovanja nam daje pri likanju zelo občutljivih in. w. www.likalniki.si. Likalna postaja je opremljena z elektronskim opozorilom za čiščenje vodnega kamna. Posoda za enostavno dolivanje vode. Možnost likanja z levo ali desno roko. Vodni tank z prozornim delom za vizuelno kontrolo nivoja vode. Zložljiva konstrukcija z dvojnimi kolesi za lažji transport. Dvojno vodilo z varnostno zaporo za lažje in varnejše zapiranje in odpiranje nog. Naslovnica; O podjetju; Podjetje Šternmatik Oskar Štern s.p. je bilo ustanovljeno leta 1970, najprej za proizvodnjo likalnih naprav za čistilnice, kasneje pa tudi likalne naprave za likanje v proizvodnji konfekcije, zadnjih 20 let proizvajamo likalno tehniko, ki je primerna za likanje v manjših pralnicah, šiviljstvu in krojaštvu, trgovinah s tekstilom, gostinskih obratih, hotelih.

IP naslov strežnika

34.90.63.233

DNS zapisi

DNS zapisi ne obstajajo.

Imenski strežniki

pdns11.domaincontrol.com
pdns12.domaincontrol.com

Povezave