lineamedia.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Domov - Linea Media
Uredi

Opis strani

Linea Media d. o. o. je ponudnik ekskluzivnih oglasnih površin na področju zunanjega oglaševanja. Nudimo vam tudi druge vrste oglaševanja. V sodelovanju z oglaševalskimi agencijami in direktnimi naročniki spodbujamo kreativno uporabo oglaševalskih mest.
Uredi

Lastnik domene

LINEA MEDIA d.o.o.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika LINEA MEDIA d.o.o.]

Ključne besede

PageRank

2.00 od 10

Naslovi v uporabi

Domov Linea Media | Home Linea Media | Svetovanje Linea Media | Splošni pogoji Linea Media | O podjetju Linea Media | video Archives Linea Media | 4 x 3 m Archives Linea Media | Blog Linea Media | www. | Google AdMob Linea Media |

Iz vsebine

Linea Media d. o. o. je ponudnik ekskluzivnih oglasnih površin na področju zunanjega oglaševanja. Nudimo vam tudi druge vrste oglaševanja. V sodelovanju z oglaševalskimi agencijami in direktnimi naročniki spodbujamo kreativno uporabo oglaševalskih mest. Fokusne skupine so napol strukturirani skupinski intervjuji, s katerimi običajno preverjamo mnenje ciljne populacije glede različnih tem. Pri telefokusu gre za obliko fokusne skupine, ki se izvaja preko telekonference. Linea Media si pridržuje pravico, da splošne pogoje sproti prilagaja svoji ponudbi medijev in ostalim okoliščinam. Posamezne elemente pogodbenega razmerja lahko stranki uredita drugače, kot je določeno v teh splošnih pogojih, vendar je pogoj za veljavnost takšnih dogovorov pisna oblika. 2. člen Pomen izrazov. Posamezni izrazi v teh splošnih pogojih imajo naslednji pomen: medij. V podjetju Linea Media d. o. o. se od leta 2001 ukvarjamo z inovativnimi mediji komuniciranja. V sodelovanju z oglaševalskimi agencijami in direktnimi naročniki spodbujamo kreativno uporabo oglaševalskih mest. Content tagged with video. P iškotki se uporabljajo za sledenje vedenja uporabnikov na spletnem mestu lineamedia.si.. _ga _gat _gid Content tagged with 4 x 3 m. Na naši spletni strani so vam na voljo navodila za pripravo materialov za tisk za jumbo plakate, bigboard plakate in citylight plakate. Zunanje oglasne površine z vidika medijske vsebine spadajo med medije, ki delujejo izključno kot prenašalci medijskega sporočila. Trženjsko-komunikacijska vsebina je tem medijem primarna in edina, brez nje nimajo nikakršne komunikacijske vrednosti. www.lineamedia.si Google AdMob oglaševanje omogoča prikazovanje oglasov na vseh pametnih telefonih in tablicah, ki se lahko povežejo s spletom in deluje na operacijskih sistemih.

IP naslov strežnika

89.212.49.145

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.freedns.si
ns2.freedns.si

Povezave