maminaturek.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

maminaturek | naravno zdravljenje | alternativne poti
Uredi

Opis strani

Nekatere alternativne metode so v šolski medicini sporne, ker ne moremo dokazovati njihovega učinka, vendarle pa dosegajo presenetljive uspehe.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

0.00 od 10

Naslovi v uporabi

Naslovnica | Naravno proti koronavirusu | Homeopatija za laike uporaba doma | Spet ta trebušna viroza Veratum Album | Kontakt Stopite v kontakt z nami | Domace razkužilo za roke etetricna olja | Mraz in virusi, zmote in resnice blog | Mili nogavice naravne nogavice mili | Blog naravno zdravljenje vzgoja otrok | Kdaj zbolimo 5 kdaj najpogostoje zbolimo |

Iz vsebine

Na tej strani zbiramo informacije naravnega zdravljenja, naravnega življenja in alternativne poti. Nekatere alternativne metode so v šolski medicini sporne, ker ne moremo dokazovati njihovega učinka, vendarle pa dosegajo pri nekaterih bolnikih presenetljive uspehe. Domača zdravila niso bila še nikoli tako zaželena. Naravno proti koronavirusu Ker nas vsakodnevno preplavljajo različne informacije glede koronavirusa COVID-19 in ker je obolelih vedno več, smo se tudi mi podali na pot… Domača uporaba homeopatskega zdravila: za homeopatska zdravila je značilno, da bolj kot so redčena močnejša so. Nizke potence D1- D12 so najmanj redčene, srednje potence so redčene že bolj D12-D30, višje potence so od C30 naprej. Trebušna viroza kot vsako leto, so na pohodu spet trebušne viroze tako v vrtcu, šoli kot tudi v službi. Doletela je tudi nas. Otrok me ob 5h zjutraj pokliče: »mami, mami pomagaj mi. Imam drisko in bruham. Sploh ne morem iz stranišča.« Iz postelje me dobesedno odnese do stranišča, kot bi imela noge na raketni pogon. In že začnem z zasliševanjem: kaj se dogaja? Kdaj se je začelo. Spodaj vam bom napisala recept za domače razkužilo, ki je primerno za vse tipe kože in za ljudi vseh starosti. To razkužilo ne izsuši rok, ne smrdi, je brez kemičnih sredstev – popolnoma naravno. Raziskave so tudi pokazale, da je jeseni in pomladi več rinovirusnih bolezni, pozimi pa več virusov gripe. Hladno vreme sicer samo po sebi ne povzroča bolezni, se pa lahko virusi hitreje širijo, zaradi posledic hladnega vremena. Najprej sem preizkusila zelo, zelo tople organske nogavice, ki mi v teh zimskih dneh zelo grejejo noge, hkrati pa so tudi zelo mehke.Kljub temu, da so moje noge ves čas tople niso niti malo potne. V večini debelih in sintetičnih nogavic se mi noge zelo potijo in posledično tudi zasmrdijo, tako zelo, da če gremo kam na obisk se mi je nerodno sezuti. Blog iz sveta naravnega zdravljenja in samopomoci. Kako si pomagati sam? Dotikamo se tudi tematike vzgoje otrok in raznih aktualnih tematik. Ali kdaj pomislite, ko zbolite, kaj se je dogajalo dan ali 2 prej preden ste zboleli? Se kdaj vprašate kaj ste delali, da ste zboleli? Preden zbolite se po navadi vedno pokažejo določeni znaki, ki nakazujejo možnost bolezni. Se najdete v katerem od njih?

IP naslov strežnika

172.67.194.114

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

kara.ns.cloudflare.com
joel.ns.cloudflare.com

Povezave