mastercard.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Mastercard Slovenija | Svet onkraj gotovine | Vodilni na področju globalnih digitalnih plačilnih rešitev & tehnologije
Uredi

Opis strani

Mastercard je vodilni v globalnih plačilih in je tehnološko podjetje, ki povezuje milijarde potrošnikov, tisoče finančnih ustanov in milijone trgovcev, kot tudi vlade in podjetja po celem svetu.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

3.09 od 10

Naslovi v uporabi

Mastercard Slovenija Svet onkraj gotovine Vodilni na | Debetna kartica | Kreditne kartice Mastercard Kreditne kartice | Currency Converter Foreign Exchange Rates Calculator | Predplačniške debetne kartice Kreditne kartice Mastercard | Kreditne kartice Mastercard | Mastercard Izdajatelji | Naročite kreditno, debetno ali predplačniško kartico | PZV Pogosto zastavljena vprašanja Mastercard | Najboljše ponudbe kreditnih kartic Promocija kartic |

Iz vsebine

Mastercard je vodilni v globalnih plačilih in je tehnološko podjetje, ki povezuje milijarde potrošnikov, tisoče finančnih ustanov in milijone trgovcev, kot tudi vlade in podjetja po celem svetu. Standardna debetna kartica Mastercard . Ne glede na to, ali kupujete živila ali uživate v sanjskih počitnicah - namesto z gotovino in čeki plačujte na način, ki vam omogoča nadzor nad financami in udobje plačevanja. Za vsakodnevne nakupe in več Svojo kartico Mastercard lahko uporabljate za vsakodnevne nakupe - v trgovinah, na spletu in celo tam, kjer ne sprejemajo gotovine ali čekov, kot npr. v hotelih. Currency converter & exchange rates calculator brought to you by Mastercard. Find the foreign currency exchange rates used for cross border transactions for all major world currencies with Mastercard’s online currency converter tool. Predplačniške debetne kartice in predplačniške kreditne kartice so priročnejši in varnejši način za plačevanje kot gotovina. Izbirate lahko med standardnimi, darilnimi ali potovalnimi predplačniškimi karticami, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam. Na voljo je širok nabor kreditnih kartic, ki ustrezajo vašim potrebam. Najsi iščete standardno kreditno kartico za vsakdanje potrebe ali premium kreditno kartico za luksuzna potovanja, na voljo imamo kartice za vsakogar. Mastercard sodeluje z izdajatelji vseh velikosti, da vam omogoča učinkovite in varne metode plačevanja. Kreditne kartice Zagotovite si finančno svobodo, ki si jo zaslužite. Kreditne kartice nudijo izjemne ugodnosti, nagrade, storitve in kupno moč, ki vam lahko pomagajo uresničiti vaše finančne in osebne sanje. O: Mednarodna organizacija za standardizacijo (ISO) je neodvisna mednarodna nevladna organizacija, ki razvija globalne standarde. Standard ISO/IEC 7812 določa Identifikacijsko številko izdajateljice (IIN), ki je v bančništvu poznana kot BIN. Poiščite najboljše ponudbe kreditnih kartic Mastercard, da bodo vaše neprecenljive izkušnje nepozabne. Raziščite več promocijskih ponudb za kreditne kartice tu.

IP naslov strežnika

23.201.178.183

DNS zapisi

DNS zapisi ne obstajajo.

Imenski strežniki

a18-64.akam.net
a22-65.akam.net

Povezave