minimum.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Minimum.si – Izdelava spletnih strani | Brezplačno
Uredi

Opis strani

Brezplačna izdelava spletnih strani s programom Minimum. Samostojna izdelava, urejanje in vzdrževanje strani ter vpis v imenik. Zaupa nam 1000+ uporabnikov.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

0.88 od 10

Naslovi v uporabi

Minimum.si – Izdelava spletnih strani Brezplačno | KOCKA 7 d.o.o. – Minimum.si | Predstavitev – Minimum.si | Avtoservis Šeruga – Minimum.si | Unicat – Minimum.si | FIT DRINKS – Minimum.si | Blog – Minimum.si | Fiver5- najboljše energijske pijače – Minimum.si | Pogoji uporabe – Minimum.si | Trgovina Jerman – Minimum.si |

Iz vsebine

Brezplačna izdelava spletnih strani s programom Minimum. Samostojna izdelava, urejanje in vzdrževanje strani ter vpis v imenik. Zaupa nam 1000+ uporabnikov. Življenje je kot KOCKA, naj se tudi vam obrne na pravo stran in pokaže pot do ljubljene osebe. Veliko stvari in dejanj je, ki nas osrečujejo, a popolno srečo nam daje samo prava predana ljubezen. Si želite popolne sreče? Spoznajmo se, spoznaj jo, spoznaj ga, da vajine iskrene misli združimo! POSREDUJEMO VSE VRST ZVEZ NA PODROČJU. Minimum.si je nastal z namenom, da vsem poslovnim subjektom v Sloveniji ponudi brezplačno spletno predstavitev. Zato smo razvili zares enostaven urejevalnik, s katerim uporabnik spletno stran izdela samostojno in jo v prihodnosti ureja, brez pomoči zunanjega izvajalca. AVTOSERVIS ŠERUGA D.O.O. je družinsko podjetje, ki svoje storitve ponuja že od leta 1968. To pomeni, da smo z vami že 50 let! Naša osnovna dejavnost so avtokleparske, avtoličarske storitve za vsa vozila in ostale storitve v sklopu popravila in vzdrževanja vozil. Ponujamo tudi varjenje PVC odbijačev, poliranje vozil in antikorozijsko. Izdelava unikatnih slik z akrilnimi barvami-pouring tehnika. Vse slike so unikatne in narejene s kakovostnimi barvami ter zascitene z brezbarvnim slojem. Slike lahko posljem po posti, ali pa jih prevzamete osebno. Predstavitev. Mi smo podjetje ki, želji proizvajati najboljše napitke in sestavine za pripravo napitkov v Sloveniji. Naša ideja je da, vse te nepotrebne stvari kot so (npr. čokolade, kapsule, plačnike itd.) odstranimo s tega sveta športne prehrane. Novi Minimum logotip. Končno je napočil čas za spremembo našega logotipa. Pri oblikovanju smo se odločili za “mehkejši” in prijaznejši logotip, zato smo linije zaoblili, glavno pisavo pa zamenjali z modernejšo in še bolj valovito. Predstavitev. Predstavljamo vam najboljše energijske pijače v Sloveniji. V Sloveniji odpiramo že svojo 10 poslovalnico imamo jih še v Španiji, Nizozemski, Ameriki, Kanadi, Nemčiji ter zdaj prva na Balkanu. Splošni pogoji poslovanja in uporabe spletne storitve www.minimum.si (v nadaljevanju tudi: Minimum, platforma ali storitev) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ter s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Smo mlajše, rastoče podjetje, ki se ukvarja s prodajo zelo kvalitetnih sadik sadnega in okrasnega drevja različnih velikosti v Glemu, Marezige ter prodajo sadja in zelenjave v svoji trgovini Jerman locirani na Markovcu, v Kopru. Sadike prodajamo tako podjetjem, kot tudi končnim potrošnikom po celotni Sloveniji, saj želena naročila.

IP naslov strežnika

104.28.21.119

DNS zapisi

DNS zapisi ne obstajajo.

Imenski strežniki

graham.ns.cloudflare.com
venus.ns.cloudflare.com

Povezave