navticni-tecaji.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Navtični-tečaji.si
Uredi

Opis strani

Navtični-tečaji.si. Naši navtični tečaji vam ponujajo hiter, zanesljiv in interaktiven način pridobivanja potrebnega znanja za uspešno pridobitev izpita za čoln in izpita za VHF postajo.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

2.13 od 10

Naslovi v uporabi

Navtični-tečaji.si | O nas | Tečaj za VHF Ljubljana | Blog | Tečaj za VHF Maribor | Prijava na tečaj | VHF-GMDSS | Tečaj za čoln Maribor | Tečaj za čoln Ljubljana |

Iz vsebine

Navtični-tečaji.si. Naši navtični tečaji vam ponujajo hiter, zanesljiv in interaktiven način pridobivanja potrebnega znanja za uspešno pridobitev izpita za čoln in izpita za VHF postajo. o nas in partnerji Navtični-tečaji.si. Kljub študiju gradbeništva na ljubljanski univerzi, velik del svojega prostega časa posvetim navtiki. da bi si zagotovili mesto na tečaju, plačilo tečaja opravite še isti dan in nam na elektronski naslov info@navticni-tecaji.si pošljite kopijo potrdila o plačilu.. Seawise Giant . Seawise Giant, je bila največja ladja in tanker, ki je kdajkoli plula po morjih sveta. Kasneje se je imenovala Happy Giant, Jahre Viking, Knock Nevis, Oppama in na koncu Mont. Zgrajena je bila leta 1979 na Japonskem za Grškega naročnika. da bi si zagotovili mesto na tečaju, plačilo tečaja opravite še isti dan in nam na elektronski naslov info@navticni-tecaji.si pošljite kopijo potrdila o plačilu. Račun vam pošljemo po prejemu plačila. ODPOVEDI: Tečaj za voditelja čolna - celinske vode (115 €) All inclusive promo paket: tečaj + izpit (169 €) Dopolnitveni tečaj celinske vode (za tiste, ki že imajo izpit za čoln) (69,14 €) Izvedli smo tudi že več uspešnih tečajev po drugih lokacijah v Sloveniji, kot npr. Železniki, Trbovlje, Cerknica, Domžale itd. Če se vas zbere med 10 in 15 interesentov za Navtične tečaje vas vabimo, da nam to sporočite (info@navticni-tecaji.si ali 070 483 931) in dogovorili se bomo za lokacijo, termin in pogoje tečajev. KRAJ TEČAJA: 3 dni pred prvim srečanjem tečaja vam po elektronski pošti pošljemo opomnik in natančna navodila kje in kdaj tečaj poteka in kratke napotke, kaj prinesti s sabo. Skrb, da bi pozabili na tečaj ali da bi zamudili oz. ne našli pravilne lokacije je tako odveč. Cenejše Diesel gorivo v Črni Gori. Če se boste med poletnimi počitnicami ali pa že pozimi nahajali blizu Črne gore, lahko natočite najcenejše gorivo na Jadranu.

IP naslov strežnika

185.69.148.117

DNS zapisi

DNS zapisi ne obstajajo.

Imenski strežniki

dns1.hitrost.net
dns2.hitrost.net

Povezave