pancho.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Barvita oblačila za pse - Pancho
Uredi

Opis strani

Pasja moda in oblačila za pse Pancho. Spletna trgovina barvitih kakovostnih pasjih oblačil. Ročno proizvedeno z ljubeznijo v EU.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

Naslovi v uporabi

Novo | Oblačilo Močerad OBLAČILA ZA PSE Pancho | Oblačilo Kapucar FRANCOSKI BULDOG | Registracija Pancho | Kontaktirajte nas | DEŽNI PLAŠČKI | Oblačilo Čebela OBLAČILA ZA PSE Pancho | Politika Zasebnosti Pancho | Dežni plašček Kraljevo Visočanstvo |

Iz vsebine

Pasja moda in oblačila za pse Pancho. Spletna trgovina barvitih kakovostnih pasjih oblačil. Ročno proizvedeno z ljubeznijo v EU. Oblačilo je zahvaljujoč udobnemu kroju primerno za sproščeno nošenje tako znotraj kot zunaj doma. Hlačnice in rokavi so obrobljeni s patentom 95% bombaž / 95% cotton 5% elastan / 5% elastane Oblačilo z živalskim motivom je zahvaljujoč udobnemu kroju primerno za sproščeno nošenje tako znotraj kot zunaj doma. S fiksno kapuco omogoča celovito pokritost in zaščito telesa pred zunanjimi vplivi. 56% poliester / 56% polyester 40% bombaž / 40% cotton 4% elastan / 4%. Pasja moda in oblačila za pse Pancho. Registracija uporabnika na spletno mesto www.pancho.si Pasja moda in oblačila za pse Pancho. Kontaktni obrazec spletne trgovine www.pancho.si Pasja moda in oblačila za pse Pancho. Širok izbor barvitih in kakovostnih pasjih dežnih plaščev. Brezplačna dostava nad 50€ * Proizvedeno v EU *14 dnevna garancija Oblačilo je zahvaljujoč udobnemu kroju primerno za sproščeno nošenje tako znotraj kot zunaj doma. Na prsni strani pri vratu se zapenja z zadrgo, na hrbtni strani ima žep, ovratnik in rokavi pa so obrobljeni s patentom. Trup: 70 % bombaž 30 % poliester Rokav: 80 % poliester 17 %. V ta namen hranimo vaše ime in priimek, elektronski naslov, IP naslov in morebitne druge podatke, ki jih oddate ob naročilu na e-novice. Ti podatki se hranijo do vašega preklica e-novic na naš elektronski naslov info@pancho.si. Vaše osebne podatke varujemo in si prizadevamo preprečevati njihovo zlorabo. Dostop do vaših osebnih podatkov imajo le s strani EKO DAN pooblaščene osebe (zaposleni, pogodbeni partnerji), s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe o varovanju in obdelavi. Vodoodbojni dežni plašč bo poskrbel, da bo vaš kužek med sprehodi ostal suh in zaščiten pred vetrom. Zahvaljujoč udobnemu kroju je primeren tako za dolge kot kratke sprehode.

IP naslov strežnika

185.97.52.150

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.kabi.info
ns.kabi.si

Povezave