panthera.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Spletna trgovina Panthera
Uredi

Opis strani

Spletna trgovina Panthera se ukvarja s prodajo računalnikov, računalniške opreme, dodatne opreme za telefonske aparate, raznih kablov, adapterjev in veliko več.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

1.82 od 10

Naslovi v uporabi

Spletna trgovina Panthera | Orodje | Prenosniki | 7 STVARI, KI JIH MORATE VEDETI PRED NAKUPOM | Novo v ponudbi | Baterije za GPS | Dom | www. | Kategorija: Baterije za prenosnike |

Iz vsebine

Spletna trgovina Panthera se ukvarja s prodajo računalnikov, računalniške opreme, dodatne opreme za telefonske aparate, raznih kablov, adapterjev in veliko več. Artikel na zalogi. Artikel je na zalogi v našem skladišču, artikel lahko prejmete že v sredo 9. oktobra 2019. Naslednja odprema bo danes ob 16:00 uri. trgovina@panthera.si. 059 134 073. Prenosniki. Prenosni računalniki Baterije Napajalniki Tipkovnice Vtičnice Zasloni Inverterji Backlight Ventilatorji Tečaji CMOS baterije Pomnilnik Trdi diski SSD diski za prenosnike Okvirji, ohišja, bezeli,... Obrazložitev: Zelo pozorni moramo biti na moč našega starega napajalnika. Moč novega nikakor ne sme biti manjša od te vrednosti. Če je bil npr. stari napajalnik 90W (ali 4,74A), ta številka na novem nikakor ne sme biti manjša (recimo 65W ali 3,42A). Zadnje dodani artikli spletne trgovine Panthera. V naši ponudbi lahko najdete opremo za namizne in prenosne računalnike, baterije, ekrane, inverterje, opremo za telefonijo, razne kable, množilnike, adapterje, in veliko več. Artikel na zalogi. Artikel je na zalogi v našem skladišču, artikel lahko prejmete že v torek 8. oktobra 2019. Naslednja odprema bo v ponedeljek 07. oktobra 2019 ob 16:00 uri. Artikel na zalogi. Artikel je na zalogi v našem skladišču, artikel lahko prejmete že v sredo 9. oktobra 2019. Naslednja odprema bo v torek 08. oktobra 2019 ob 16:00 uri. www.panthera.si Panthera prodaja blago in storitve na spletni strani panthera.si. Prodaja jih v svojem imenu in za svoj račun. Panthera odgovarja za objavljene vsebine in izvedbo naročil skladno z objavljenimi pogoji. Splošni pogoji določajo delovanje podjetja Panthera in urejajo obveznosti podjetja Panthera in fizične osebe ter njune medsebojne obveznosti.

IP naslov strežnika

159.69.1.19

DNS zapisi

DNS zapisi ne obstajajo.

Imenski strežniki

dns1.hitrost.net
dns2.hitrost.net

Povezave