pef.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

PEF |
Uredi

Opis strani

Mi sedaj imamo nadstrešek, nad katerim sem res razočaran, ko gledam vse te lepe, moderne pergotende, ne vem kaj sem premišljeval takrat, da nisem dovolj dobro premislil o terasi.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

0.00 od 10

Naslovi v uporabi

PEF | Part 3 | Part 2 | ploščice | jogi | Meditacija ob morju | sprostitev | registracija plovil | Kvalitetne kapsule pomenijo dobro kavo | Stres je postal moj vsakdan |

Iz vsebine

Mi sedaj imamo nadstrešek, nad katerim sem res razočaran, ko gledam vse te lepe, moderne pergotende, ne vem kaj sem premišljeval takrat, da nisem dovolj dobro premislil o terasi. V današnjem času je velik narast trgovin, ki ponujajo EKO in BIO izdelke po vsej Sloveniji. Saj se vedno bolj zavedamo, kaj pomeni zdrava prehrana in tako tudi več časa posvetimo, da kupimo prave in zdrave izdelke za nas in našo družino. Ker pa se tega zavedajo tudi ponudniki imamo na trgu veliko različne ponudbe ekoloških izdelkov. Kot vsaka ženska, sem tudi jaz rad lepa. Včasih se mi zdi, da prav vem, kaj potrebuje moj obraz, tako si znam sama oblikovati obrvi, kupiti pravo kozmetiko za oči, ličnice, puder, kremo za obraz, šminko, senčila, svinčnike. Danes vem, da se tega ne grem več, takrat pa nisem imel nobene druge izbire, ker je ponudba bila mikavna, jaz pa sem vedel, da je to edini način, da zunanje ploščice končno dobim. Še kako bomo jamrali, če ne bomo imeli pravega ležišča, kajti zjutraj nas bo vse bolelo. Tudi moja izkušnja je takšna. Ko sem bila še študent, je bilo moje ležišče jogi trd, kot kamen, ker nisem mogla vplivati na to, da bi si kupila novo posteljo, sem se znašla drugače. Nisem mogla pozabiti na okolico okoli sebe, meditacija pa je prav zato, da se sprostiš, da pozabiš na vse, da si nabereš nove energije. Življenje je naneslo tako, da sem se preselila na obalo in dobila zaposlitev, vedela sem da je meditacija zelo pomembna, da se človek umiri, sprosti in vedela sem, da bi jo laz tudi lahko izvajala, a zaradi različnega urnika v službi nisem uspela. Moramo priznati, da nas je tale korona res presenetila in kar naprej se pojavljajo nove stvari, ki jih ne moremo spremeniti, pa če bi še tako želeli, danes sem se spomnil, da bo potrebna registracija plovil, za moja dva plovila ki jih letos imam na novo. Kar velik odstotek ljudi obožuje kavo, če pa je še pripravljena točno takšna, ki jim je najboljša, pa je to zadetek v nulo. Danes je po domovih vse več kavnih aparatov in zelo pomembno je katere kapsule izbiramo in kupujemo, za pripravljanje kave. Skozi življenje se prebijamo in vsak živi kolikor se le da zdravo in srečno. Pridejo pa dogodki, ki nam lahko zrušijo našo lepoto življenja in če takrat nismo dovolj močni nam še kako lahko ponagaja stres, ki pa nam lahko naredi trajne posledice.

IP naslov strežnika

94.23.180.49

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

dns103qb.god4.eu
dns647wa.god4.eu

Povezave