piha.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Pihasuunnittelu ja viherrakentaminen - Piha.si
Uredi

Opis strani

Pihasuunnittelu ja viherrakentaminen Pori, Rauma ja koko Satakunta --> juuri Sinulle... olet sitten oman tai taloyhtiön pihan asialla... Ammattitaidolla vihertyöt, laatoitukset, liuskekiveykset, muurit, kaikki pihan rakenteet betoni- ja luonnonkivestä sekä puusta.
Uredi

Lastnik domene

KNOW-HOW IT Consulting, Ales Susnik s.p.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika KNOW-HOW IT Consulting, Ales Susnik s.p.]

Ključne besede

PageRank

0.63 od 10

Naslovi v uporabi

Pihasuunnittelu ja viherrakentaminen Piha.si | Pihasuunnittelu Piha.si | Kohteet Piha.si | Kuvagalleria Piha.si | Ideointikäynnit Piha.si | Referenssikuvat Piha.si | Asuntomessut 2018 / Pori Piha.si | Gallery Piha.si | Services Piha.si | Palvelut Piha.si |

Iz vsebine

Pihasuunnittelu ja viherrakentaminen. Pori, Rauma ja koko Satakunta –> juuri Sinulle… Olet sitten oman tai taloyhtiön pihan asialla… Ammattitaidolla vihertyöt, kaikki kivityöt: laatoitukset, reunakiveykset, liuskekiveykset, muurit sekä kaikki muutkin pihan rakenteet niin betoni- ja luonnonkivestä kuin puustakin. Suunnittelutyössäni tärkeimpiä lähtökohtia ovat: asiakkaan toiveet, pihan käyttötarkoitukset, (oleskelu, leikki, harrastukset), näköyhteydet sisään ja ulos, korostettavat ja peitettävät kohdat, auringon kierto, tuuliolot, vetiset ja kuivat kohdat, paikan muut erityspiirteet Lehdistöpäivä 5.7 oli vilkas – tässä maistiaiset eräästä kivasta puutarha-blogista. Kohde 13 (Talo Lintula) Rouva Lintulan toiveena oli rehevä piha, ripaus itämaisuutta ja tilaa luonnonkiville. Iso etelään avautuva terassi ulkotakkoineen ja Drop-altaineen tulee varmasti olemaan oleskelun ydintä, mutta kun varjoisa ja ankean kapea etupiha saatiin valmiiksi, totesi rouva, että. Kuvagalleria - Piha.si. Kuvagalleria Joskus pieni visiitti paikan päällä riittää: saat kasvivinkkejä, ohjeita nurmikon kunnostuksen, omenapuun leikkaukseen, neuvoja tilajakoon, toimintojen ryhmittelyyn jne. Referenssikuvat - Piha.si. Referenssikuvat Asuntomessut 2018 Pori Tulossa pian... Satakunta ja Pori saa jälleen kesällä 2018 olla tapahtumien keskipisteenä: Pori Jazzit, Suomi Areena ja tänä vuonna myös Asuntomessut!. Pihasuunnittelijaa messut ovat työllistäneet viime syksystä lähtien ja ensimmäiset kasvitkin saimme istutettua loka-marraskuussa 2017. Gallery - Piha.si. Picture gallery To make your dream yard also come true, ask about our services: TIP: When you are choosing a garden designer, ask to get acquainted with his previous works. Jotta unelmiesi piha myös toteutuu, kysäise palveluistamme!

IP naslov strežnika

77.240.19.30

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

dns1.louhi.net
dns3.louhi.fi

Povezave