pocitnice.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Počitnice turistična agencija - Počitnice.si
Uredi

Opis strani

Turistična agencija nudi vabljive last minute in first minute pakete. S turistično agencijo odpotujte na sanjske počitnice, po zelo ugodnih cenah.
Uredi

Lastnik domene

METRONET D.O.O.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika METRONET D.O.O.]

Ključne besede

PageRank

1.47 od 10

Naslovi v uporabi

Počitnice turistična agencija Počitnice.si | Last minute Počitnice.si | Turčija Počitnice.si | Maldivi Počitnice.si | Grčija Počitnice.si | Mauritius Počitnice.si | Egipt Počitnice.si | Vodena potovanja in izleti Počitnice.si | Kuba Počitnice.si | Hrvaška Počitnice.si |

Iz vsebine

Turistična agencija nudi vabljive last minute in first minute pakete. S turistično agencijo odpotujte na sanjske počitnice, po zelo ugodnih cenah. V zadnjem hipu se odločite za nizke cene last minute ponudbe počitnic na Kanarskih otokih, Tenerifih, Hrvaški, Egiptu, Grčiji, Kubi, Turčiji, Maldivih, Mauritiusu in Dominikanski republiki. Počitnice v Turčiji so odlična kombinacija spoznavanja kulinaričnih užitkov vzhoda in raziskovanja mest z bogato zgodovino. Obiščite Antalyo, Istambul, Kapadokijo, Bordum, Izmir ter spoznajte Turško-egejsko morje, Črno morje in Marmarsko morje. Leti iz Ljubljane in Zagreba se izvajajo z Turkish Airlines, Qatar Airways in Emirates po znižanih cenah do 15 %. Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb, cenovni okvir na office@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. Zakaj v Grčijo ? Počitnice v Grčiji so zagotovo odlična izbira za vse tiste, ki želite raziskovati grške otoke, kot tudi za družine, ki si želijo odpočiti in uživati v all inclusive ponudbi grških hotelov. Leti iz Ljubljane, Zagreba in Dunaja se izvajajo z Air France, Turkish Airlines, Qatar Airways in Emirates po znižanih cenah do 15 %. Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb, cenovni okvir na office@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. V tedenskih ponudbah naše turistične agencije Pocitnice.si popotnikom nudimo letalske polete iz Ljubljane ali Graza na različne turistične destinacije Egipta - v Hurgado, Sharm El Sheikh, Marsa Alam. V Hurgadi, Sharm El Sheikhu in Marsa Alamu za vas tudi poiščemo udobne in cenovno ugodne namestitve ter vam svetujemo glede druge. Izberite vodena potovanja kot so eno do štiridnevni izleti z avtobusom ali večdnevni izleti in potovanja z letalom po Evropi in svetu. Pisatelj Mark Twain je nekoč o potovanjih zapisal: »Čez dvajset let boš bolj razočaran nad stvarmi, ki jih nisi naredil kot nad tem, kar si. Leti iz Ljubljane, Zagreba in Dunaja se izvajajo z Air France in air Europe po znižanih cenah do 15 %. Sporočite nam željeni datum, število dni, oseb, cenovni okvir na office@pocitnice.si in v nekaj urah vam bomo poslali ponudbo. Hrvaška med najbolj priljubljenimi destinacijami. Hrvaška je najbolj priljubljena turistična destinacija prav med slovenskimi dopustniki, saj jih po podatkih preteklih let več kot polovica počitnice preživi na Hrvaškem.

IP naslov strežnika

91.240.216.82

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

rns7.neoserv.si
rns8.neoserv.si

Povezave