posedi.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

FERDINAND POSEDI d.o.o.
Uredi

Opis strani

Ferdinand Posedi d.o.o. - pooblaščeni trgovec in servis za vozila Volkswagen, Volkswagen Gospodarska vozila in Škoda ter pooblaščeni servis za vozila Audi.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

2.07 od 10

Naslovi v uporabi

FERDINAND POSEDI d.o.o. | Nova vozila — | Zaposlitve — | Kontakt — | Novice — | Servis & dopolnilna oprema — | Osebje — | pravno-obvestilo — | impresum — |

Iz vsebine

Ferdinand Posedi d.o.o. - pooblaščeni trgovec in servis za vozila Volkswagen in Škoda, pooblaščeni zastopnik in servis za Volkswagen Gospodarska vozila ter pooblaščeni servis za vozila Audi. Oglejte si našo ponudbo novih vozil znamke Volkswagen, Volkswagen Gospodarska vozila in Škoda. Razumem, da FERDINAND POSEDI d.o.o. po Izjava o varovanju osebnih podatkov lahko avtomatizirano obdeluje moje osebne in anonimne podatke. Podatki se bodo shranili izključno za odgovor na vašo prijavo in ne bodo posredovani tretjim osebam. Ključne telefonske številke, odpiralni časi, lokacija in navodila za pot. Naše strokovno osebje vam je na voljo za vprašanja! Ponudbe in novosti o vozilih znamke Volkswagen, Volkswagen Gospodarska vozila, Audi, Škoda in rabljenih vozilih Das Welt Auto. Preverite! Pooblaščeni servis za vozila znamke Volkswagen, Volkswagen Gospodarska vozila, Audi in Škoda. Preverite naše storitve in rezervirajte servisni termin! Naše strokovno osebje vam je na voljo za vprašanja. Poiščite najprimernejši kontakt! FERDINAND POSEDI d.o.o. na spletni strani www.posedi.si uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih. Ta izjava o varstvu podatkov velja samo za spletno stran www.posedi.si in z njo povezane podstrani, ne pa tudi za spletne strani, ki jih nadzorujejo in upravljajo tretje osebe. Preverite izjave o varstvu podatkov spletnih strani, ki jih nadzorujejo in upravljajo tretje osebe, saj so te spletne strani zunaj našega nadzora in podjetje FERDINAND. impresum. Ime podjetja. FERDINAND POSEDI d.o.o., VW trgovec, VW GV zastop.

IP naslov strežnika

217.196.153.200

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns2.erpium.com
ns1.erpium.com

Povezave