potninalog.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Popolnoma brezplačno | Potni nalogi - Preprosto in hitro
Uredi

Opis strani

Brezplačni potni nalogi na spletu, ki zagotavljajo 100% dostopnost. Vse kar potrebujemo je brskalnik in dostop do interneta.
Uredi

Lastnik domene

AM Plus d.o.o.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika AM Plus d.o.o.]

Ključne besede

PageRank

1.51 od 10

Naslovi v uporabi

Popolnoma brezplačno Potni nalogi Preprosto in hitro | Prijava Potni nalogi Preprosto in hitro | Zakonodaja pravilno izpolnjevanje potnih nalogov Potni | Brezplačna spletna aplikacija za vodenje potnih nalogov | Kontakt Potni nalogi Preprosto in hitro | Pogoji uporabe spletnega portala Potni nalogi | Video predstavitev uporabe Potni nalogi | Obnovitev gesla ali pozabljeno | Registracija novega uporabnika v spletno aplikacijo Potni | Zakon o delovnih razmerjih Potni nalogi Preprosto in hitro |

Iz vsebine

Hiter in enostaven vnos Oglejte si video predstavitev vnosa ter obračuna potnega naloga. Aplikacija Potni nalogi s takojšnjim avtomatskim obračunom bo Vam in Vašim zaposlenim olajšala delo in hkrati zmanjšala stroške računovodskih storitev. V primeru, da smo dalj časa nedejavni, ko smo prijavljeni, nam poteče seja. Kar pomeni, da nas brskalnik zaradi varnosti avtomatsko odjavi iz sistema. V primeru težav, vas prosimo da nas kontaktirate na podpora@potninalog.si ali preko spletnega obrazca. Zakonodaja za pravilno izpolnjevanje potnih nalogov. Potni nalog za službeno potovanje se izda v pisni obliki. Zakonodaja za pravilno izpolnjevanje potnih nalogov. Na spletni strani www.potninalog.si si lahko ogledate vsa navodila, primere vnosa in zakonodajo s področja potnih nalogov. S tem smo želeli zmanjšati stroške izobraževanja in usposabljanja zaposlenih. Trudili se bomo, da bomo zadostili vašim potrebam. Spletno stran potninalog.si ureja AM Plus d.o.o., Valburga 82, 1216 Smlednik. Vprašanja v zvezi s Splošnimi pogoji uporabe spletnega portala potninalog.si in druga vprašanja lahko uporabniki pošljejo na e-naslov podpora@potninalog.si ali preko spletnega obrazca. Mnenja in predloge pa uporabniki sporočijo tako, da kliknejo povezavo "kontakt", ki se med uporabo spletnega portala nahaja v zgornjem desnem delu okna. Naše delo zahteva veliko število službeih potovanj, s spletno aplikacijo potninalogi.si smo dosegli da so naši potni nalogi vedna ažurni, hkrati pa nam takojšen obračun službenega potovanja omogoča takojšni vpogled v stroške in izplačilo predujma, s katerim razbremenimo zaposlene na službenem potovanju. Če imate kakršnekoli težave nas o tem obvestite na podpora@potninalog.si ali preko spletnega obrazca. E-poštni naslov ali uporabniško ime: Vpišite e-poštni naslov ali uporabniško ime, ki ste ga uporabili ob registraciji. Registracija novega uporabnika v spletno aplikacijo Potni Nalog - Obrazec za registracijo novega uporabnika brezplačnega sistema za izdajo in obračun potnih nalogov. Na podlagi druge alinee prvega odstavka 107. člena in prvega odstavka 91. člena ustave Republike Slovenije izdajam. U K A Z o razglasitvi zakona o delovnih razmerjih (ZDR)

IP naslov strežnika

91.223.182.161

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.klopca.net
ns3.klopca.net

Povezave