proktis-m.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Simptomi: notranji in zunanji Hemoroidi - Proktis-M: rektalno mazilo, svečke in aktivna pena
Uredi

Opis strani

PROKTIS-M rektalno mazilo in svečke sta medicinska pripomočka pri hemoroidih (notranjih in zunanjih), proktoloških obolenjih in operacijah. PROKTIS-M aktivna pena je namenjena dnevnemu umivanju zadnjika.
Uredi

Lastnik domene

DR.GORKIC.,D.O.O
[Prikaži vse domene v lasti lastnika DR.GORKIC.,D.O.O]

Ključne besede

PageRank

1.87 od 10

Naslovi v uporabi

Simptomi: notranji in zunanji Hemoroidi Proktis-M | PROKTIS-M Plus rektalno mazilo Simptomi: notranji in | PROKTIS-M svečke Simptomi: notranji in zunanji Hemoroidi | | Akcija | Proktis M Novice Simptomi: notranji in zunanji | Sestava Proktis-M | Hvala za naročilo! Simptomi: notranji in | Uporaba Proktis-M pri otrocih Novice Simptomi |

Iz vsebine

Pri zdravljenju si lahko pomagamo sami z rednim odvajanjem blata, z uživanjem zadostne količine tekočine in prehrano z vlakninami. V kolikor to ne zadostuje, so v lekarnah brez recepta na voljo mazila in svečke za samozdravljenje. več >>> PROKTIS-M rektalno mazilo in PROKTIS-M svečke. sta učinkovita medicinska pripomočka pri: Rektalno mazilo PROKTIS- M plus vsebuje naravne sestavine, ki delujejo protivnetno, snovi za lajšanje bolečine, naravne snovi proti srbenju in snovi proti otekanju. Poleg tega vsebuje snovi, ki zmanjšujejo vnetje, draženje sluznice, odpravljajo občutek srbenja, bolečine, hladijo vneti predel, krepijo žilno steno ven in kapilar v tem predelu in sluznico mehansko zaščitijo. Mazilo ima. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti. Domov. Izdelki. PROKTIS-M svečke. NATISNI NAZAJ. PROKTIS-M svečke . Vsebujejo edinstveno sestavino, hialuronsko kislino, ki je telesu lastna snov. Ta pospeši celjenje razjed ali razpok in regenerira analno-rektalne sluznice. Ob pojavu hemoroidov, pri vnetjih, razpokah, po. Created Date: 11/28/2012 1:51:57 PM Izdelke Proktis-M vam v tej časovno omejeni ponudbi nudimo 10% CENEJE in BREZ STROŠKOV POŠTNINE!. Ponudba velja ob nakupu katerih koli 2 I ZDELKOV Proktis-M in sicer za naročila do 10. 3. 2016 prek spletne naročilnice na tej strani.. Pakete dostavlja Pošta Slovenije, pogoji poslovanja so opisani v predelku Dokumenti. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti. Domov. Novice. NATISNI NAZAJ. Proktis M . 01.09.2018. Najboljša oblika preprečevanja hemoroidov je zdrava in uravnotežena prehrana ter pitje dovolj tekočine, kar mehča blato in zmanjšuje napor med gibanjem črevesja. Prehrano, v kateri prevladuje procesirana hrana, je. V svečkah PROKTIS-M so snovi, ki delujejo sinergistično in vplivajo na patogene faktorje v rektalno analnem področju. Sestava: Hialuronska kislina je telesu lastna snov v medceličnini, ki je zelo hidrofilna. Regenerira sluznico rektuma in anusa, zmanjšuje otekline, pospešuje celjenje, zmanjšuje krvavitve in deluje protivnetno. Simptomi: notranji in zunanji Hemoroidi - Proktis-M. PROKTIS-M rektalno mazilo in svečke sta medicinska pripomočka pri hemoroidih (notranjih in zunanjih), proktoloških obolenjih in operacijah. PROKTIS-M aktivna pena je namenjena dnevnemu umivanju zadnjika. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti. Domov. Novice. NATISNI NAZAJ. Uporaba Proktis-M pri otrocih. 10.04.2018. V zadnjem času smo dobili veliko vprašanj v zvezi z uporabo izdelkov Proktis M pri otrocih. Pri otrocih se velikokrat pojavljajo težave z odvajanjem - bodisi zaprtje ali driske. Ob tem lahko pride tudi.

IP naslov strežnika

195.88.82.18

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns8.spletna-postaja.com
ns7.spletna-postaja.com

Povezave