pzs.si

spletna stran
     Obišči spletno stran

Naslov strani

Planinska zveza Slovenije
Uredi

Opis strani

Planinska zveza Slovenije (PZS) je ena največjih in ena najbolj množičnih nevladnih, prostovoljskih organizacij v Sloveniji ter je nacionalna panožna organizacija za področje planinstva (planinarjenje/gorništvo, alpinizem, športno plezanje, turno smučanje in turno kolesarjenje). Ima okoli 60.000 članov, ki so vključeni v 284 planinskih društev (PD). Planinska organizacija vzdržuje preko 9.000 km planinskih poti in upravlja s 176 planinskimi kočami, bivaki in zavetišči.
Uredi

Lastnik domene

Planinska zveza Slovenije
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Planinska zveza Slovenije]

Ključne besede

PageRank

4.28 od 10

Naslovi v uporabi

Planinska zveza Slovenije | Turistični boni – navodila za planinske koče | 1/2018 Février 2018 | PZS: Odprava Senja: videti severni sij, ujeti ribo in | PZS: Planinske koče v Sloveniji | PZS: Izšel je Letopis PZS 2019 | PZS: Odprto je glasovanje za Naj planinsko pot 2020! | Pohod Logatec Triglav | ŽAVCARJEV VRH | Brezplačni javni prevoz za registrirane in |

Iz vsebine

[email protected]: Aktualno Novice Dogodki, aktivnosti Zadnje v forumu Zadnji komentarji: Članarina Spletna včlanitev Prednosti članstva Vrste članstva in cenik Prijava nezgode: Planinstvo Planinske koče Planinske poti Komisije in odbori Planinska društva: Planinska kultura Planinski vestnik Slovenski planinski muzej Planinska založba. Turistični bon je dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave Republike Slovenije eDavki, ki ga ima vsaka oseba, ki je imela stalno prebivališče v Sloveniji na dan 13. 3. 2020, in ga lahko unovči pri ponudnikih turističnih storitev za nastanitve ali nastanitve z zajtrkom v Sloveniji (200 € osebe, ki bodo v letu dopolnile 18 let in 50 € mladoletne osebe). ERA European Ramblers’ Association EWV Europäische Wandervereinigung FERP Fédération Européenne de la Randonnée Pédestre Lettre d’information 1/2018 Février 2018 Points abordés par le Présidium Le Pésidium de la FERP ui sest tenu du 26 au 29 janvie 2018 à Pague : Planinska zveza Slovenije je izdala Letopis 2019, že deseti po vrsti. V njem so predstavljeni delovanje PZS in vseh njenih komisij in odborov v preteklem letu, pregled najpomembnejših planinskih dogodkov v letu 2019, prav tako tudi mednarodna dejavnost, področna organiziranost in planinska društva. Vabljeni k branju spletne različice! V izboru za glasovanje je letos 7 visokogorskih planinskih poti, ki pa so potrebne obnove. Vabljeni, da s svojim glasom poveste, katera naj zmaga letos, Zavarovalnica Triglav pa bo v okviru akcije Očistimo gore markacistom, ki skrbijo za pot, namenila sredstva za obnovo.

IP naslov strežnika

144.76.54.4

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.mojstreznik.net
ns2.mojstreznik.net

Povezave