quicktime.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

QuickTime d.o.o.
Uredi

Opis strani

Podjetje QuickTime d.o.o. je prisotno na slovenskem trgu že več kot 25 let. Smo ekipa strokovnjakov, ki se ukvarja z izdelavo programske opreme za široki trg, programske opreme po naročilu, izdelavo informacijskih rešitev in multimedijskih izdelkov in prodajo licenčne programske opreme.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

Naslovi v uporabi

QuickTime d.o.o. | O nas QuickTime | Komplet | Proizvodi QuickTime | Servis in podpora QuickTime | Kadrovska evidenca QuickTime | Kontrola prisotnosti QuickTime | Zaposleni QuickTime |

Iz vsebine

Podjetje QuickTime d.o.o. je prisotno na slovenskem trgu že več kot 25 let. Smo ekipa strokovnjakov, ki se ukvarja z izdelavo programske opreme za široki trg, programske opreme po naročilu, izdelavo informacijskih rešitev in multimedijskih izdelkov in prodajo licenčne programske opreme. Podjetje QuickTime d.o.o. je prisotno na slovenskem trgu e ve kot 25 let. Smo ekipa strokovnjakov, ki se ukvarja z izdelavo programske opreme za iroki trg, programske opreme po naro ilu, izdelavo informacijskih re itev in multimedijskih izdelkov in prodajo licen ne programske opreme. Servis: Servis@QuickTime.si. Mati na tevilka 5447950 Dav na trevilka 60422793 Registrska tevilka 1/7396/00 Transakcijski ra un 03134-1000375633 ifra dejavnosti 71.129 Osnovni kapital 8.772,00 EUR Podjetje QuickTime d.o.o. je prisotno na slovenskem trgu e ve kot 20 let. Smo ekipa strokovnjakov, ki se ukvarja z izdelavo programske opreme za iroki trg, programske opreme po naro ilu, izdelavo. e-pošta: info@quicktime.si Več na www.quicktime.si * število zaposlenih, ki jih uporabniki QuickTime poslovnih rešitev vodijo v evidencah.. Število zaposlenih ne upošteva neaktivnih oseb (bivši zaposleni, upokojenci, javna dela, itd.) Vir: Kompass, izdajatelj eGV d.o.o. QuickTime Kadrovska Evidenca je obsežno in zmogljivo delovno orodje, ki vam bo v najkrajšem času izvedlo še tako zahtevna opravila, saj so vsi potrebni podatki dosegljivi na enem mestu. DODAJANJE OSEBE NA DELOVNO MESTO . Primer kako razporedimo osebe na delovno mesto. Pred uporabo programa za vodenje podatkov o zaposlitvi delavca, ga morate razporediti na delovno mesto. QuickTime Kadrovska Evidenca je program za vodenje evidence zaposlenih v podjetju. Nastal je kot plod tesnega sodelovanja programerjev podjetja QuickTime in strokovnjakov kadrovikov. Rezultat sodelovanja je program pisan na kožo vsem sodobnim kadrovikom, ki pri svojem delu uporabljajo računalnik. QuickTime Delovna Prisotnost vam ponuja številne možnosti obdelave podatkov in nadzora zaposlenih. S sistemom boste ne le učinkoviteje izrabili vaših kadrovskih sredstev temveč boste med drugim dobili zmogljivo kombinacijo programske in strojne opreme, ki vam bo prihranila ogromno vašega časa in omogočila preglednejšo evidenco. Več na www.quicktime.si ali pokličite (01) 433 00 58. Janševa ulica 2C, 1000 Ljubljana Telefon: (01) 433 00 58 . Faks: (01) 231 50 41. e-pošta: info@quicktime.si * število zaposlenih, ki jih uporabniki QuickTime poslovnih rešitev vodijo v evidencah.. Število zaposlenih ne upošteva neaktivnih oseb (bivši zaposleni, upokojenci, javna dela, itd.) Vir: Kompass, izdajatelj eGV d.o.o. Poročila o napakah Kontrole Prisotnosti KP.Napake@QuickTime.Si: Vse ostalo kar se nanaša na pomoč uporabnikom v zvezi z Kontrolo Prisotnosti KP.Podpora@QuickTime.Si . Če imate težave z delovanjem programa , sporočite na naš e-naslov ali pa nas pokličite na telefonsko.

IP naslov strežnika

89.212.169.128

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns1.freedns.si
ns3.freedns.si

Povezave