rastlinjak.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Rar novi d.o.o., rastlinjaki, zimski vrtovi, namakalni sistemi, oprema
Uredi

Opis strani

Podjetje Rar novi d.o.o. ima bogat proizvodni in prodajni program:rastlinjaki, zimski vrtovi, stekljenjaki, pergole, nadstreąki, namakalni sistemi, senčilne in protitočne mreľe.
Uredi

Lastnik domene

RAR NOVI, PROIZVODNJA, TRGOVINA, INZENIRING D.O.O.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika RAR NOVI, PROIZVODNJA, TRGOVINA, INZENIRING D.O.O.]

Ključne besede

PageRank

1.52 od 10

Naslovi v uporabi

Galerija | Kapljično zalivanje vrta in PVC cevi za kapljično namakanje | UV polietilenske folije Eva | profesionalnih rastlinjakov | Zalivalni sistemi | Izdelava spletne strani pri BITAX d.o.o. | Nasveti za začetnike |

Iz vsebine

Naš prodajni program sestavljajo tako tipski rastlinjaki kot tudi vrtni rastlinjaki po meri oz. naročilu. Zalivanje vrta – kapljično zalivanje vrta najbolj varčno in učinkovito. S pomočjo cevi za kapljično namakanje dobi vsaka rastlina ravno pravo količino vode. UV polietilenske folije Eva. Stabilizirane UV polietilenske folije EVA, ki jih uporabljamo za pokrivanje rastlinjakov in plastenjakov, so večplastne in iz notranje strani s protirosno zaščito. Zalivalni sistemi. Zalivalni sistemi so dan danes ob želji po lepo vzdrževani zelenici skoraj nuja. Seveda pa s pomočjo zalivalnih sistemov ne vzdržujemo zgolj trave na dvorišču, pač pa lahko z zalivalnimi sistemi za vrt, poskrbimo tudi, da bo zelenjava na vrtu ostala bujna in sočna, kljub suši, ki smo ji priča skoraj vsako poletje. Naročnik BITAX d.o.o., Ljubljana. Bitax d.o.o. se ukvarjajo s prodajo prehranskih dopolnil končnim strankam. Obenem vam na svoji spletni strani nudijo številne nasvete za zdravo življenje. Nasveti za začetnike. Prva stvar, ki jo lahko ugotovimo je, koliko prostora potrebujete za postavitev rastlinjaka. Ne pozabite, da je sam rastlinjak dolgoročna naložba.

IP naslov strežnika

185.53.12.97

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns3.dnserv.com
ns1.dnserv.com

Povezave