rd-bistrica-domzale.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

RD Bistrica-Domžale
Uredi

Opis strani

Ribiška družina Bistrica Domžale upravlja z vodami, ki so na območjih občin: Domžale, Mengeš, Trzin, Moravče, Lukovica, Kamnik, Komenda, Cerklje, Kranj in Dol pri Ljubljani. Ribiška družina je med večjimi ribiškimi družinami v Sloveniji, saj upravlja z vodami celotnega porečja Kamniške Bistrice od izvira do izliva v Savo in z vsemi pritoki ter umetnimi strugami, kar zajema skoraj 400 km vodotokov in 19 ribnikov. V kolikor boste v objemu naših rek in jezer, boste imeli posebno priložnost četudi boste udeleženi samo kot obiskovalec. Medtem, ko boste uživali v naravnem okolju Kamniških Alp, boste lahko uzrli skok kakšne postrvi za naravno muho. Če pa boste posedeli ob ribniku, pa lahko ob krapolovu na vaš plovec pocuka tudi krap. Pridite in preizkusite naše skrite ribolovne kotičke. Navdušeni boste. To vam zagotavljamo. Občutite Slovenijo v Evropi. Ribiška družina Bistrica Domžale je primerna tako za muharjenje, vijačenje kot krapolov.
Uredi

Lastnik domene

RIBISKA DRUZINA BISTRICA - DOMZALE
[Prikaži vse domene v lasti lastnika RIBISKA DRUZINA BISTRICA - DOMZALE]

Ključne besede

PageRank

2.06 od 10

Naslovi v uporabi

RD Bistrica-Domžale | Včlanitev rd-bistrica-domzale | Ribniki in jezera rd-bistrica-domzale | Pododbori RD | POVABILO ZAVODA ZA RIBIŠTVO K SODELOVANJU PRI VZORČENJU | Lahovče rd-bistrica-domzale | USPOSABLJANJE ZA MLADE RIBIČE PO ZOOMU | RAZPIS RZS ZA PRIDOBITEV STROKOVNEGA SODELAVCA ZA PODROČJE | RIBIŠKA DRUŽINA BOGATEJŠA ZA NOVEGA RIBIŠKEGA ČUVAJA |

Iz vsebine

Ribiška družina Bistrica Domžale upravlja z vodami, ki so na območjih občin: Domžale, Mengeš, Trzin, Moravče, Lukovica, Kamnik, Komenda, Cerklje, Kranj in Dol pri Ljubljani. Ribiška družina je med večjimi ribiškimi družinami v Sloveniji, saj upravlja z vodami celotnega porečja Kamniške Bistrice od izvira do izliva v Savo in z vsemi pritoki ter umetnimi strugami, kar zajema. RAZPIS RZS ZA PRIDOBITEV STROKOVNEGA SODELAVCA ZA PODROČJE NARAVOVARSTVA IN EKOLOGIJE. Ribiška zveza Slovenije razpisuje projektno delo kot pomoč ribiškim družinam pri spremljanju in koordiniranju aktivnosti na področju naravovarstva in ekologije.Vsebino razpisa lahko preberete s klikom na modro povezavo.

IP naslov strežnika

89.212.9.234

DNS zapisi

DNS zapisi ne obstajajo.

Imenski strežniki

ns3.freedns.si
ns2.freedns.si

Povezave