regi.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

www.regi.si - spletni iskalnik
Uredi

Opis strani

Spletni iskalnik regi.si je prvi dvodimenzionalni iskalnik in portal. Iskanje je osredotočeno na slovenske spletne strani v svetovnem spletu. V kazalu iskalnika se nahaja večina strani, ki so na slovenskih strežnikih pod domeno .SI.
Uredi

Lastnik domene

ASPECT, Damijan Svetina s.p.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika ASPECT, Damijan Svetina s.p.]

Ključne besede

PageRank

0.97 od 10

Naslovi v uporabi

www. spletni iskalnik | Nekaj osnovnih informacij o prirojenih srčnih | Stran na srcu operiranih otrok Slovenije Forum | Klemnova zgodba | Stran na srcu operiranih otrok Slovenije | Internetni iskalnik REGI, iskalnik, registracija domen | Uroševa zgodba Stran na srcu operiranih otrok | Arhiv dogodkov Stran na srcu operiranih otrok | Iztokova zgodba | Pinina zgodba |

Iz vsebine

Spletni iskalnik regi.si je prvi dvodimenzionalni iskalnik in portal. Iskanje je osredotočeno na slovenske spletne strani v svetovnem spletu. V kazalu iskalnika se nahaja večina strani, ki so na slovenskih strežnikih pod domeno .SI. TGA - Transpozicija velikih žil: Zdravo srce: TGA: Transpozicijo velikih žil imenujemo zamenjano povezavo aorte in pljučne arterije s srcem. Kri, ki se vrača iz telesa v srce in je na svoji poti porabila kisik, normalno teče iz desnega prekata skozi pljučno arterijo v pljuča, s kisikom obogatena kri pa iz levega prekata skozi aorto po telesu. Forum na srcu operiranih otrok Slovenije Iskanje izraza: Klemnova zgodba. Danes sem našla vašo spletno stran, in kar nisem mogla proč. Leta 2002 sem rodila čudovitega fantka. Normalno sva bivala v Kogar bi to zanimalo, naj nam sporoči na mail:srce@regi.si, da prejme dodatne informacije. 24. 12. 2008: Vesele praznike in srečno novo leto 2009: 15. 11. 2008: JESENSKO SREČANJE SRČKOV, sobota, 15.11.2008: VABILO! Dragi srčki, dragi starši in ostali, ki nas spremljate na naši spletni strani! www.regi.si O REGI O REGI Pogoji Uporabe Domov: REGI predstavlja nov pristop iskanja v internetu. Ponuja vse glavne storitve, ki jih internetni uporabnik potrebuje. Najpomembnejša REGI storitev je iskalnik prijazen uporabniku. Trudimo se, da iskalnik vrne rezultate, ki jih iščete. Dvodimenzionalni iskalnik je nov pristop, kjer novosti niso le na prvi strani, pač pa se prikažejo ob vsakem. Pozdravljeni, obiskali ste Stran na srcu operiranih otrok. Gotovo se vsi starši in njihovi sorodniki ob rojstvu otroka s srčno okvaro zastavljajo ista vprašanja: zakaj prav jaz, zakaj prav meni, zakaj prav nam? Ljubi srčki! Koliko vsega je za nas na tem svetu, če le imamo oči, da to opazimo in srce da to vzljubimo in roko,da to stisnemo k sebi..! Lep in miren Božič v Novem letu pa veliko zdravja, otroškega smeha in isker v očeh! Iztokova zgodba. Iztokova zgodba je dolga, kot je bilo dolgo tudi čakanje na njegovo rojstvo in nato na operacijo. Prav tako je dolgo trajalo, da sem se končno prepričala, da jo zapišem, ker sem vedela, da se bom morala še enkrat soočiti z vsemi težkimi in nasprotujočimi si občutki, ki so me spremljali od trenutka, ko sem izvedela, da nosim srčka. Pinina zgodba. Moja Pina! Bila je srčno zaželjena. Nosečnost je bila ena sama sreča. Ker se je v trebuščku tako lepo razvijala in rastla, se je moj ginekolog odločil, da bo sprožil porod dan pred PDP(19.4) Zato sva se 19.

IP naslov strežnika

89.212.56.196

DNS zapisi

DNS zapisi ne obstajajo.

Imenski strežniki

ns2.freedns.si
ns1.freedns.si

Povezave