sam.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Domača stran - Spletni center SAM
Uredi

Opis strani

V trgovinah SAM najdete pestro ponudbo gradbenega materiala, orodja, železnine, vodovodnega in elektromateriala, keramike, kopalniške opreme, talnih oblog, stavbnega pohištva, izdelkov za vrt ter raznoterih izdelkov široke potrošnje. Sodobne prodajne centre SAM najdete na sedmih lokacijah po Sloveniji in prav vsi se ponašajo tako s kakovostno ponudbo, kot prijaznostjo in strokovnostjo prodajnih svetovalcev. Naj gre za gradnjo, prenovo ali preurejanje prostorov v hiši ali več stanovanjskem objektu, vam v prodajnih centrih SAM pomagamo, da bo vaš bivalni prostor kvalitetno zgrajen, obnovljen in vzdrževan.
Uredi

Lastnik domene

SAM d.o.o.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika SAM d.o.o.]

Ključne besede

PageRank

2.34 od 10

Naslovi v uporabi

Domača stran Spletni center SAM | Ostali vrtni stroji Vrtno orodje in stroji | SAM Nazarje Spletni center SAM | SAM Jarše Spletni center SAM | SAM Latkova vas Spletni center SAM | SAM Domžale Spletni center SAM | SAM Kamnik Spletni center SAM | Hidroizolacija Izolacija Gradnja Spletni center SAM | Kosilnice in motorne kose Vrtno orodje in stroji | O podjetju Spletni center SAM |

Iz vsebine

V trgovinah SAM najdete pestro ponudbo gradbenega materiala, orodja, železnine, vodovodnega in elektromateriala, keramike, kopalniške opreme, talnih oblog, stavbnega pohištva, izdelkov za vrt ter raznoterih izdelkov široke potrošnje. Sodobne prodajne centre SAM najdete na sedmih lokacijah po Sloveniji in prav vsi se ponašajo tako s kakovostno ponudbo, kot prijaznostjo in strokovnostjo. jarse@sam.si. Navodila za pot. Prodajni center SAM Jarše je naša največja poslovna enota, njegove prodajne površine se razprostirajo na 3.000 m2, zaposlenih pa imamo kar 41 ljudi z različnimi znanji, ki vam v vsakem trenutku z veseljem svetujejo. Vsi smo že kdaj doživeli, da smo ob obisku trgovine želeli strokoven nasvet in vljuden pristop, pa smo bili razočarani, bodisi zato, ker. lv@sam.si. Navodila za pot. V prodajnem centru SAM Latkova vas že od leta 1995 svojim kupcem nudimo vse potrebno za gradnjo, obnovo in ureditev doma. Da bi bil vaš dom poln topline, vam ponujamo kakovostne gradbene materiale: zidake, strešno kritino, izolacijski material, stavbno pohištvo, kamine in radiatorje. Da bi bil vaš dom poln energije, vam v mešalnici zmešamo odtenek zidne ali. dom@sam.si. Navodila za pot. Trgovina SAM v centru Domžal predstavlja nov tip SAMove manjše, mestne trgovine. Če z velikimi prodajnimi centri želimo zagotoviti, da bi kupci lahko na enem mestu dobili čisto vse za gradnjo, obnovo in vzdrževanje doma, pa z majhno, mestno trgovino poskušamo biti dostopnejši kupcem, ki pri vsakodnevnih opravilih doma potrebujejo orodje, vijake, barve ali. kam@sam.si. Navodila za pot. Prodajni center SAM Kamnik je Kamničanom najbolj prijazna gradbeno tehnična trgovina. Je v samem mestnem jedru, zato je njena široka ponudba na dosegu roke tudi tistim, ki nimajo lastnega prevoza ali pa želijo mimogrede SAM' skočit po nekaj; težje blago v vrednosti nad 500 EUR pa vam v razdalji do 25 kilometrov tudi brezplačno dostavimo (izjema modularni.

IP naslov strežnika

46.19.11.9

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns2.ons.si
ns1.ons.si

Povezave