sangrila.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Numerologija, astrologija | Šangrila – vrelec mladosti
Uredi

Opis strani

Vas zanima ali ima vaše podjetje pravo ime? Izbira otrokovega imena? Numerološka analiza stanja? Pri nas dobite odgovore!
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

2.48 od 10

Naslovi v uporabi

Numerologija, astrologija Šangrila – vrelec mladosti | Romanin mesečni horoskop Numerologija, astrologija | ODKRIJTE POTENCIALE ZA ŠPORT | Happy horoskop za vse tedne v letu | ŠOLA NUMEROLOGIJE 1. STOPNJA | Polna luna v Strelcu Numerologija, astrologija | NUMEROLOGIJA, TVOJE IME – TVOJA OSEBNOST | LOTO in srečne številke Numerologija, astrologija | MARS, vročina in še kaj Numerologija, astrologija | SONČNI MRK 2. JULIJA 2019 Numerologija, astrologija |

Iz vsebine

“Ljudje se že od nekdaj sprašujemo, kaj naj storimo, da bomo srečni, zdravi, ljubljeni in uspešni ter da bomo živeli dolgo in v blagostanju. Če želite, da vam občasno pošljemo kakšen nasvet v zvezi z dogajanjem na nebu ali obvestila glede predavanj in tečajev, se naročite na naša obvestila. odkrijte potenciale za Šport v vas, v vaŠem otroku, v vaŠih uČencih, v vaŠih varovancih. * * vibracije katerih Števil so potrebne za hitrost, natanČnost, OVEN. Pred vami so super dnevi. Na dobri poti ste, da se rešite strahov, ki vas zadržujejo v okovih. Ne boste se obremenjevali s problemi, raje si boste zažvižgali ali zapeli ter tako spremenili svoj program, ki se bo zaradi vaše pozitivne naravnanosti v trenutku spremenil. Se želite naučiti numerologije? Kdor želi postati numerolog, mora numerologijo začutiti in jo razumeti. Kdor se je želi učiti od mene, se lahko prijavi na šolanje v Šoli numerologije Šangrila, ki se bo pričelo 14. oktobra 2017 ob 9. uri v Nazarjah. 17. junija bo polna luna v znamenju Strelec, in sicer na 25°53´ in bo v konjunkciji z retrogradnim Jupitrom (v Strelcu). Jupiter je vladar Strelca, stopinje pa so pomembne zato, ker je to linija s središčem galaksije. Knjiga Numerologija, Tvoje ime – tvoja osebnost je prva knjiga te vrste, ki govori o tem, kako numerološko naša imena oblikujejo naš karakter. Ali zmoremo z numerologijo napovedati srečne številke na loteriji? (Ta članek sem napisala za Dnevnik 10. 4. 2017) Numerologija je tehnika, s katero ugotovimo, kdo smo, kako razmišljamo, kakšna čustva imamo ter kako na osnovi tega reagiramo in se odločamo. Borbeni Mars, ognjeni, ognjeviti in nestrpni planet je velikokrat tista sila, ki nas poganja naprej, da ukrepamo. Tokrat je v znamenju Rak v konjunkciji s Severnim luninim vozlom ter Merkurjem in v opoziciji s Saturnom, Plutonom in Južnim luninim vozlom v znamenju Kozorog. Medvedek Pu: “Kako srečen sem, da imam nekaj, od česar se težko poslovim!” Sončni mrk, ki bo 2. julija zvečer, ne bo viden iz Evrope, viden bo iz Južne Amerike, bo pa deloval na vse ljudi.

IP naslov strežnika

146.247.24.166

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns2-da.controlpanel.si
ns3-da.controlpanel.si

Povezave