semiskapenina.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

KLET SEMIŠKE PENINE - O nas
Uredi

Opis strani

V družini Simonič je vinogradništvo tradicija večih rodov. Konec devetdesetih let 20. stoletja pa se je Ivan Simonič odločil usmeriti se v proizvodnjo penin in postal prvi privatni pridelovalec penin v Beli Krajini.
Uredi

Lastnik domene

Present Vrlinic Radivoj s.p.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Present Vrlinic Radivoj s.p.]

Ključne besede

PageRank

2.83 od 10

Naslovi v uporabi

Semiška penina | Semiška zlata penina 0,75l | Ponudba | Poseidon 0,75l in a | Barrique 0,75l (11) | Brut (3) | Gold 1,5l with a gift |

Iz vsebine

Penini je dodano čisto 23,75-karatno zlato, dovoljeno v prehrani, ki se zaužije skupaj s penino. Postrežemo jo pri temperaturi 6-8 °C. Entire selection of Semiška penina - Gold 23.75 carat pure gold leaves are added to the sparkling wine, which are permitted in food and are drunk together with the wine. Serve it at a temperature of 6-8 ° C. Posebni dosežki v letu 2012: 1.) Januar 2012: Semiška penina je po oceni enologov Slovenije dosegla prvo mesto med 65 peninami na ocenjevanju v okviru 2. strokovne konference peninčarjev Slovenije, ki se je odvijala 19.01.2012 v Gornji Radgoni Semiška penina je tako kot francoski šampanjec pridelana po klašični šampanjski metodi. Osnova je vino iz grozdja sort chardonnay, sauvignon, laški rizling in kerner, dozorelo na sončnih legah lastnih vinogradov, ki se raztezajo v semiških goricah, kot del Belokranjskega vinorodnega okoliša. Cene veljajo od 01.01.2014 do preklica, so brez DDV, ker nismo davčni zavezanec. Naročila sprejemamo po telefonu ali elektronski pošti - ai.simonic@gmail.com.ai.simonic@gmail.com. V Sloveniji imamo za šampanjec lepo besedo: penina. Francozi so namreč zaščitili naziv šampanjec, ki izvira iz imena francoske pokrajine Champagne, zibelke šampanjca, kjer naj bi dom Pierru Perignonu, samostanskemu kletarju in menihu že v 17. stoletju uspelo pridelati prvi šampanjec. Semiška penina Poseidon 0,75l in a wooden gift box (98). Production method: traditional with aging on the lees under the sea. Alcohol: 12,0 % vol The prices are valid from 01.01.2014 until cancelation, they are TAX free. Orders or informations by phone or e-mail: - ai.simonic@gmail.com.ai.simonic@gmail.com.

IP naslov strežnika

212.44.113.16

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

cdns1.controlpanel.si
cdns2.controlpanel.si

Povezave