slikopleskarstvo-timi.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Slikopleskartvo Zajc
Uredi

Opis strani

Kvalitetno in po ugodnih cenah opravljamo vsa slikopleskarska dela,pleskanje ograj,vrat radiatorjev in oken,kitanje sten in stropov,dekorativno obdelavo,marmorin,spatolato,polaganje laminata.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

0.54 od 10

Naslovi v uporabi

Slikopleskarstvo – Slikopleskarstvo Timi | Slikopleskarstvo Timi – Smo kolektiv z veliko zagona | Galerija – Slikopleskarstvo Timi | Cenik – Slikopleskarstvo Timi | Katero barvo izbrati v stanovanju | Reference – Slikopleskarstvo Timi | Kontakt – Slikopleskarstvo Timi | Kako barve vplivajo na razpoloženje – Slikopleskarstvo Timi | Kako z barvami spremenimo sprostor |

Iz vsebine

Glajenje sten in stropov z izravnalno maso. Osnova pred vsakim kitanjem je pravilna priprava podlage in ščitenje tal in oken. * Kitanje betonskih sten in stropov; pred kitanjem je potrebno zbrusiti vse izbokline in nepravilnosti in strope namazati z acry emulzijo . Smo kolektiv z veliko zagona, volje , znanja in družinske tradicije. Odlikujeta nas odzivnost, kvaliteta in konkurenčne cene. Trudimo se biti en korak pred drugimi z nenehnim izobraževanjem in iskanju boljših materialov. Slikopleskarstvo Timi, Nataša Zajc s.p. Ul. Jerneja Petriča 14 1291 Škofljica. 051/672-734 To so zgolj informativne cene, za natančen in realen izraču je potreben ogled objekta, zahtevnost del, izbor materialov in želje ter potrebe naročnika. Najbolj priljubljene barve Barve prek svojih fizikalnih lastnosti in fizioloških učinkov različno vplivajo na nas in naše počutje, zato jih upravičeno povezujemo s specifičnimi pojavi svojega življenja.Najbolj priljubljene barve v zahodni kulturi so oranžna, rumena, rdeča in zelena. Najbolj priljubljene barve. Barve prek svojih fizikalnih lastnosti in fizioloških učinkov različno vplivajo na nas in naše počutje, zato jih upravičeno povezujemo s specifičnimi pojavi svojega življenja.Najbolj priljubljene barve v zahodni kulturi so oranžna, rumena, rdeča in zelena. Stranka Storitev; Hotel Dom Planica, Rateče 167 , Rateče: Pleskanje stopnišča in avle: Geoplin d.o.o., Cesta Lj. Brigade 11 , LJ Pleskanje pisaren in stopnišča Telefon: 01/3666-141 Mobilni: 051/672-734 E mail: slikopleskarstvo.timi@gmail.com. Naziv podjetja: Slikopleskarstvo Timi Zajc Nataša s.p. Zastopnik: Luka Zajc Barve in čustva. Barva je nekaj tako vsakdanjega da je sploh ne opazimo, pa vendar so za naše občutje izrednega pomena. Močnejše kot so, močnejši je njihov učinek na nas. Močne, vsiljive barve prostor subjektivno optično zožujejo, mirne in nevsiljive barve pa nam ga razširjajo. Hladne barve so v primerjavi s toplimi mirne in nevsiljive, zato bo treba tam, kjer bi radi optični vtis povečali oziroma razširili, uporabljati hladne barve; kjer pa bi ga radi zožili, pa raje tople.

IP naslov strežnika

212.44.101.34

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

cdns1.controlpanel.si
cdns2.controlpanel.si

Povezave