sorskopolje.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Sorško polje - približajmo se naravi - Domov
Uredi

Opis strani

Smo skupina prostovoljcev, ki nam je mar za naše zdravje in za zdravje okolja. Projekt vključuje 11 krajevnih skupnosti Sorškega polja in obsega 4 sklope delovanja: informiranje z novicami »Skupaj za zdravje človeka in narave«, predavanja na temo ekološke ozaveščenosti pri pridelavi in uporabi zelenjave, poljščin in mesa, vključitev šol in vrtcev v projekt »Šolski ekovrt«, skupni ekološki in permakulturni vrt v sodelovanju z društvom Svetlin.
Uredi

Lastnik domene

Trenutno ni podatka.

Ključne besede

PageRank

2.17 od 10

Naslovi v uporabi

| Sorško polje približajmo se naravi | Sorško polje približajmo se naravi Arhiv | PRIPRAVA ZEMLJE ZA SETEV (13.2.2013) | približajmo se naravi »KAR JEŠ | Sorško polje približajmo se naravi Za zdravje | približajmo se naravi STRAŽIŠKA TRŽNICA | DNEVNIK DELA NA VRTU 2012 | REŠEVANJE PROBLEMOV NA DOMAČEM VRTU NA |

Iz vsebine

Smo skupina prostovoljcev, ki nam je mar za naše zdravje in za zdravje okolja. Projekt vključuje 11 krajevnih skupnosti Sorškega polja in obsega 4 sklope delovanja: informiranje z novicami »Skupaj za zdravje človeka in narave«, predavanja na temo ekološke ozaveščenosti pri pridelavi in uporabi zelenjave, poljščin in mesa, vključitev šol in vrtcev v projekt »Šolski ekovrt. - izdelali in vzdržujemo svojo spletno stran www.sorskopolje.si, na kateri lahko redno spremljate novice - zaradi želje po poglobitvi aktivnosti projekta aktivno iščemo možnosti sofinanciranja projekta in sodelujemo pri izdelovanju študij / projektov na lokalnem področju, ki si prizadevajo za trajnostno izboljšanje kakovosti bivanja lokalnih prebivalcev in okolja; - sodelujemo z vsemi. spletni naslov: www.sorskopolje.si Projekt Sorško polje – približajmo se naravi je nastal v letu 2011. Temelji povsem na prostovoljnem delu. Osnova dejavnost društva Sorško polje – približajmo se naravi je informirati in spodbuditi prebivalce Sorškega polja in širše, da Sorškemu polju povrnemo vitalnost, ga razbremenimo posledic intenzivnega kmetijstva in začnemo odgovorno.

IP naslov strežnika

185.53.12.67

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns3.dnserv.com
ns1.dnserv.com

Povezave