stomatoestetika.si

spletna stran
     Obišči spletno stran

Naslov strani

Stomatoestetika Kuliš
Uredi

Opis strani

Center za zobno protetiko, implantologijo, ortodontijo in zdravljenje bruksizma. Družinsko podjetje s 45-letno tradicijo.
Uredi

Lastnik domene

Stomatoestetika Kulis
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Stomatoestetika Kulis]

Ključne besede

PageRank

2.00 od 10

Naslovi v uporabi

Stomatoestetika Kuliš | O nas » | Kontakt » | Garancija » | Estetsko zobozdravstvo » | Storitve » | Parodontalno zdravljenje » | Knjižnica znanja » | Cenik storitev » | Blaž Kuliš, dipl. ustni higienik |

Iz vsebine

Naš pristop je oseben in krojen po meri pacienta. Naš pristop je oseben in krojen po meri pacienta. Garancija; Splošni pogoji; Pogosta vprašanja O nas O nas. Stomatoestetika Kuliš je eden od vodilnih zasebnih zobozdravstvenih centrov v Sloveniji z več kot 45-letno družinsko tradicijo. Našim pacientom nudimo v prijetnem okolju vrhunske zobozdravstvene storitve, ob uporabi najsodobnejših tehnologij. Stomatoestetika Kuliš. Center za stomatološko protetiko, ortodontijo, implantologijo in zdravljenje bruksizma. Kontaktirajte nas: M: 040 330 039 ali 040 501 504 E: [email protected] Garancija. V našem centru je za nas najpomembnejše zadovoljstvo pacienta. Do sedaj smo lahko še vse težave rešili v obojestransko zadovoljstvo in upamo, da bo tako ostalo. Kompozitni onlayi Kompozitni onlayi. Inlayi in onlayi - lahko jih imenujemo tudi delne prevleke - so indirektne (izdelajo se v laboratoriju) zobne restavracije, ki obstoječi zob ojačajo ter mu povrnejo funkcijo. Ustna higiena in preventiva. Vsaj enkat letno bi moral vsak na pregled in opraviti profesionalno čiščenje zob. Najprej naj povem, da ne morem odgovarjati specifično za vas, ker bi potrebovala vsaj ortopan, še bolje klinični pregled . Naslednja pomembna informacija je ta, da tudi implantati niso odporni na parodontalno bolezen in z vašo nagnjenostjo morate vedeti, da je riziko za izgubo implantatov večji. Bruksizem ali stiskanje zob oziroma škrtanje z njimi je pogosta obrazno-čeljustna disfunkcija, ki se pojavlja pri vsakem tretjem človeku. **V ceniku so predstavljene cene nekaterih najpogostejših storitev. Pridržujemo si pravico do spremembe cen glede na trenutno veljavni cenik in v odvisnosti od kompleksnosti terapije. M.Kuliš, A. Ničimer, B. KULIŠ, M.Kuliš: Evalvacija učinka kombinacije hialuronske kisline, zeliščnih izvlečkov in koencina Q10 na mehka tkiva v ustni votlini.

IP naslov strežnika

159.89.109.84

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns5.itt.si
ns6.itt.si

Povezave