svet-ahil.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Terapevtsko-izobraževalni center Ahil
Uredi

Opis strani

V terapevtsko-izobraževalnem centru Ahil pomagamo ljudem v stiski. Prisluhnemo vam in oblikujemo ustrezen program pomoči za vsakega posameznika posebej.
Uredi

Lastnik domene

Ahil svetovanje d.o.o.
[Prikaži vse domene v lasti lastnika Ahil svetovanje d.o.o.]

Ključne besede

Naslovi v uporabi

Terapevtsko-izobraževalni center Ahil | Terapije in svetovanja Center Ahil | Izobraževanja in delavnice Center Ahil | Ljubezen je Center Ahil | V Centru Ahil izvajamo terapevtske in svetovalne dejavnosti | Mediacije Center Ahil | Managerski pregledi Center Ahil | Čuječnost Center Ahil | Diagnostika Center Ahil |

Iz vsebine

V terapevtsko-izobraževalnem centru Ahil pomagamo ljudem v stiski. Prisluhnemo vam in oblikujemo ustrezen program pomoči za vsakega posameznika posebej. Center Ahil nudi zaupno in varno okolje, kjer vse terapije izvajajo izkušeni terapevti s strokovnim znanjem psihologije in psihoterapije. Z našim strokovnim znanjem vam pomagamo pri skrbi za vaše zaposlene. Izobraževanja prilagajamo željam in potrebam posamezne organizacije. Vsa znanja prenašamo po principu izkustvenega učenja, saj vemo, da se znanje, pridobljeno z lastnimi izkušnjami, usidra globlje v spomin, treningi situacij pa pripomorejo k temu, da se znamo brez razmišljanja odzvati in pravilno reagirati v. Inidividualna, partnerska, družinska in skupinska terapija. Diagnostika in mediacije, izobraževanja s področij medosebnih odnosov, stresa in izogorelosti. Mediatorji Centra Ahil so specializirani za ločitveno, družinsko mediacijo, mediacijo v zdravstvu in mediacijo z večimi udeleženci. info @ svet-ahil.si in prejmete vse potrebne informacije. ZAKAJ MANAGERSKI PSIHOLOŠKI PREGLED. Paketi in cenik storitev. O centru in izvajalcih. ZAKAJ MANAGERSKI PSIHOLOŠKI PREGLED. Na podlagi 15-letnih izkušenj in znanja najboljših slovenskih strokovnjakov s področja psihologije in psihoterapije smo kot odgovor na izzive vodstvenih kadrov, v Terapevtsko-izobraževalnem centru Ahil kot. Naše misli so večino časa preokupirane z mislimi na preteklost ali na prihodnost ter mnogokrat podkrepljene s skrbmi, strahovi in negativnimi avtomatskimi mislimi. Sami s seboj imamo velikokrat negativni dialog, prežet z občutki krivde, kritike in karanja – v smislu, sedaj boš/bom pa boljši. Pod okriljem kliničnega psihologa vam v Centru Ahil omogočimo strokovno diagnostiko za odrasle in otroke.

IP naslov strežnika

212.44.102.97

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns2.telprom.eu
ns1.telprom.eu

Povezave