svetzdravja.si


     Obišči spletno stran

Naslov strani

Svet Zdravja - Fizioterapija Zrnec
Uredi

Opis strani

Fizioterapija, rehabilitacija, vodena vadba, izobraževanja. Ugodne cene, Prijetno vzdušnje, Prilagodljivi urniki, Zadovoljni uporabniki.
Uredi

Lastnik domene

ZRNEC BARBKA-FIZIOTERAPIJA ZRNEC
[Prikaži vse domene v lasti lastnika ZRNEC BARBKA-FIZIOTERAPIJA ZRNEC]

Ključne besede

PageRank

1.21 od 10

Naslovi v uporabi

Svet Zdravja Fizioterapija Zrnec | Cenik – | Kontakt – | Vodena vadba – | Masaža – | Zrnec Barbka – | Ročna limfna drenaža – | Telovadba za vsakogar – | Vadba od doma – | Urnik vadb – |

Iz vsebine

SVET ZDRAVJA – Fizioterapija Zrnec je zasebna zdravstvena ustanova, katere glavne dejavnosti so izvajanje fizioterapevtskih storitev, preventivnih programov, skupinske vadbe in izobraževanja. Naše storitve so na voljo tudi v angleškem in nemškem jeziku. Popoldanske/večerne skupine: Dopoldanske skupine: 1x/teden – 4 mesece: 85,00 € 1x/teden – 4 mesece: 80,00 € 2x/teden – 2 meseca: 75,00 € 2x/teden – 2 meseca Vodena vadba je skupno ime za več različnih programov telovadbe za celo telo.Razvili smo jih z namenom oblikovati telesu prijazno vadbo, z znanji in izkušnjami fizioterapevtke, ki že več kot trideset let odpravlja bolečino v vratu, križu in perifernih sklepih po metodi McKenzie, Mehanična diagnoza in terapija®. Športna masaža poskrbi za regeneracijo kit in vezi, izboljša pretok krvi v mišicah, poveča ali zmanjša mišični tonus (pred oziroma po treningu ali tekmi) ter odpravlja mikro poškodbe na mišičnih vlaknih (sarkomerah). Pomembno je, da pravočasno odkrijemo manjše poškodbe in vnetja oz. natrganine na mišičnih vlaknih, saj lahko neustrezna in pomanjkljiva regeneracija športnika v. Ročna limfna drenaža – Ročna limfna drenaža je posebna masažna tehnika, ki jo v medicini uporabljamo za spodbujanje limfnega obtoka in odpravljanje oteklin (edemov), v preventivi pa za ohranjanje dobrega delovanja limfnega sistema. Gibi rok posnemajo utripanje limfnih žil. Gibanje je počasno in monotono, pritisk dlani pa zelo blag. Pri delu ne uporabljamo olj in mazil. Telovadba za vsakogar vključuje široko ponudbo vadb, ki odgovarjajo na vaše trenutne potrebe v različnih obdobjih življenja. Vadbe zajemajo skupinske in individualne vodene vadbe, kjer lahko mladi, ljudje srednjih let in starejši najdejo primerno vadbo v bližini svojega doma.Če ste zelo zaposleni, bo za vas morda najprimernejše osebno trenerstvo, kjer se osebno dogovorite za ustrezen. Urnik vadb – Strokovno vodene, ugodne vadbe, s poudarkom na skrbi za hrbtenico, blizu vašega doma. Več kot 30 lokacij v Ljubljani in okolici! Pridruži se!

IP naslov strežnika

185.29.16.210

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

srv-ns23.zabec.net
srv-ns24.zabec.net

Povezave