teces.si

spletna stran
     Obišči spletno stran

Naslov strani

TECES, where linking creates synergy
Uredi

Opis strani

TECES je prepoznan slovenski nosilec strateških razvojnih partnerstev na področju elektronske in elektroindustrije, energetike ter energetsko učinkovitih rešitev.
Uredi

Lastnik domene

TECES
[Prikaži vse domene v lasti lastnika TECES]

Ključne besede

PageRank

4.21 od 10

Naslovi v uporabi

TECES, where linking creates synergy | Kontakt in lokacija TECES | PIKTRONIK d.o.o. | NOMNIO d.o.o. | Predstavitev TECES | Letni dogodek TECES: SYeNERGY -TECES | Contact | Objave TECES | TECES |

Iz vsebine

Aktivnosti TECES so usmerjene v vzpodbujanje in koordinacijo skupnega razvoja in raziskav, tehnološko - demonstracijskih projektov članov, vzpostavljanja strateških verig vrednosti med nosilci verig, ponudniki, dobavitelji in uporabniki rešitev, v krepitev mednarodnega sodelovanja in internacionalizacije podjetij ter v podporo razvoju kadrov članov. TECES je prepoznan slovenski nosilec strateških razvojnih partnerstev na področju elektronske in elektroindustrije, energetike ter energetsko učinkovitih rešitev. Pobreška cesta 20, 2000 Maribor [email protected] +386 2 333 13 50{loadposition kontaktForma} Podatki o organizaciji Naziv: TECES, tehnološki center za električne strojeSkrajšani naziv:&n... Združujemo vodilne slovenske deležnike elektronske in elektroindustrije, energetike, ponudnike in uporabnike energetsko učinkovitih in drugih rešitev. TECES je neprofiten zavod, ustanovljen leta 2001 s strani podjetij in fakultet kot strateški ukrep slovenske vlade za okrepitev razvojnega sodelovanj... Vabimo vas na letni dogodek TECES : SY e NERGY , ki bo 12. februarja 2020 od 11. ure dalje v Dominikanskem samostanu na Ptuju , na katerem bomo ponudili kakovostno razpravo o tehnoloških in... Vabimo vas na tradicionalno 23. mednarodno konferenco SZE 2020: Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu, ki bo potekala od 22. do 24. marca 2020 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.Konferenca v organizaciji Slovenskega združenja za energetiko (SZE) bo tokrat prvič potekala v sodelovanju s TECES in SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo, zato bo konferenca obravnavala.

IP naslov strežnika

212.44.102.73

DNS zapisi

DNS zapisi obstajajo.

Imenski strežniki

ns2.freedns.si
ns1.freedns.si

Povezave